Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddddddfg

moj facet sprzeciwia sie zebym kupila sobie wibrator

Polecane posty

Gość fddddddfg

jestesmy razem 3,5 roku. od 1 mc mieszkam w innym miescie i widzismy sie co drugi weekend. do tej pory widywalismy sie czesto, czesto uprawialismy seks. teraz no niestety nie da sie tak, a ja mam swoje potrzeby. on boi sie ze z wibratorem bedzie mi lepiej, ze wytrzyma ile trzeba, ze jest wiekszy (?!), ze wibruje.. moim zdaniem bzdura bo seks to nie tylko wibracje. moj facet ma rece, jezyk, cieplo ciala, uczucie i mase innych rzeczy, a wibrator ma tylko baterie. ja i tak go kupie nawet w tajemnicy, ale moze macie pomysly jak mu to wytlumaczyc?

wiesz w sumie mu się nie dziwię...a Ty nie miałabyś nic przeciwko jakby sobie lalę sztuczną kupił? ale z drugiej strony rozumiem Ciebie:) bo z brakiem seksu łatwo nie jest...

Gość fddddddfg
ja mu chcialam ladna sztuczna cipeczke kupic

Gość vcvcc
a mój poprosił żebym kupiła wibrator bo jak wróci to się pobawimy hehehe, a ja tam wole żywe fiutki

Gość Pokahontaz z W
Pierdolnij sie w leb patelnia pusta zdziro

Gość fddddddfg
ja tez wole go zywego. ale wez wytlumacz

Gość vcvcc
to jest w końcu twoja sprawa a nie jego, lepszy wibrator jeśli nie można wytrzymać niż zdrada czyż nie, także niech się cieszy ze chcesz wibrator a nie jeszcze jednego faceta

Gość oleńka1984
Co ty kurwa zwierze jestes ze musisz sie jebac na okraglo? Potem mowia z polki to dziwki :-/

Gość fddddddfg
wez sie pierdolnij jebnieta babo. to co faceci to seksoholicy bo sobie prawie codzien konia wala? co kogo obchodzi co robie pod koldra! dewota popierdolona-won do kosciola w ksiedza sie wpatrywac

Gość bngg
olenka moherowy berecie idz sie pomodl a nie czytasz takie bezecenstwa :O moze wez mu powiedz wlasnie to ze wibrator to tylko wibrator, swoja droga twoj facet musi miec kompleksy, a o twoja reke tez bedzie zazdrosny? albo o kabaczka, prysznic, .. itp itp :P

Gość Traumatyczna Herka
Jestes zwykla dziwka

Gość fddddddfg
lo0j mowie mu- o reke nie jest zazdrosny, ba nawet razem kupilismy kiedys taki malenki wibrator. ale sama reka mi nie wystarcza- potrzebuje penetracji. a jesli chodzi czas, ze niby wibrator dluzszy to nie ma podstaw tak mowic bo ja dochodze max w 3 min

Gość Bjutiful Aj em
A pozwolilabyc mu kupic sobie lale? Albo sztuczna cipe? Pamietaj ze mozesz za bardzo sie przyzwyczaic do tego wibratora i sex z facetem nie bedzie juz taki sam

Gość fddddddfg
napisalam ze chcialam mu kupisz sztuczna. nie wyobrazam sobie takiej sytuacji gdy plastik go przewyzsza. z wibratriem to tylko rozladowanie napiecia seksualnego, z moim facetem to cos wiecej, podnieca mnie jego zapach, czasami samo spojrzenie, juz nie wspomne o calej swietnej grze wstepnej itd.

Gość fddddddfg
przyzywczajenie do wibratora- a co maja powiedziec dorosle kobiety bez partnerow? maja pewnie zabawki i pozniej jak beda mialy partnera to nie beda chcialy sie z nim kochac?

Gość vvv-kkk
a ja kiedyś kupiłem swojej kobiecie ładny różowy wibrator i jakos nie chce go używać :( zabawiła sie nim tylko kilka razy i koniec :( mówi ze jakis taki on sztuczny i woli prawdziwego

Gość a ze sie tak spytam
Ja bym sie nie pytala o zgode tylko kupila. On pewnie na recznym bedzie jechal, a tobie wibratorem zabawic sie nie mozna ;/ egoizm ;/

Gość sprawdz to
www.erotyczne-zakupy.pl 100% dyskrecja ponad 10 000 produktów !!!