Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sąsiadkamoja

WAŻNE PYTANIE

Polecane posty

Gość Sąsiadkamoja

Jak myślicie, dlaczego po 6 miesiącach nie odzywania się (po zerwaniu) Ex Laska mojego partnera odezwała się do niego i udaje dobrą, miłą przyjaciółkę??

Gość SYF
...........bo może ta EX twojego bardzo go kocha :b

bo jest zazdrosna, bo zerwała z facetem i chce wzbudzić zazdrość w tamtym, bo zatęskniła za nim(uświadomiła sobie, że on jest tym jedynym bla bla bla...), ewentualnie- bo ma do niego interes

Gość Sąsiadkamoja
ja mówie do mojego faceta, że skoro kiedyś z nim zerwała, unikała jakiegokolwiek kontaktu z nim i teraz raptem sie do niego odzywa, ba nawet zaprosiła go na grillka :( . To znaczy się, że chce od niego czegoś.

Gość Sąsiadkamoja
ale mój facet mówi mi, że ona jest już inna, że się zmieniła i wręcz jest wsciekły na mnie :(

Gość Sąsiadkamoja
Dziewczyny jak myślicie co ona kombinuje

zabronic mu nie możesz. a próbując to zrobić, tylko sobie zaszkodzisz.

Gość Sąsiadkamoja
Dziękuje Shao_Lin :) A czy mogę mu postawić warunek, typu :JA albo ONA Bo naprawde bardzo zalezy mi na moim mężczyznie, kocham go

Gość Sąsiadkamoja
I widzicie ja teraz się zamartwiam a On sobie z nią gada na GG :( No masakra jakaś !!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz jestem tak bardzo zazdrosna o swojego faceta :(

Gość skrzypiąco
moim zdaniem nie powinnas tego lekcewarzyc. fakt, kazdy w zwiazku ma swoje prawa, al sa tez granice tego prawa!! Ciekawe jak on by się poczuł jakbys ty nagle zaczęło flirtowac ze swoim byłym facetem ? Moim zdaniem oni flirtuja ze soba i notabene! Wróca do siebie jesli nie zareagujesz!