Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martonna

denerwuje mnie to, on sugeruje żebym schudła, poczas gdy...

Polecane posty

Gość to ja mam
176cm wzrostu, waze ok 60 kg i mam ponad 30 lat... czy wg was tez jestem tucznikiem?

Gość Widzę Was z daleka
Pokaz fote :)

Gość trinity is back
wygladasz super, kazdy normalny facet to przyzna, chyba, ze jest zapatrzony na anorektyczne wieszaki. Jestes apetyczna, masz zgrabne nogi i jedrne cialo. Jestes po prostu piekna, okazala kobieta :) Jak chcesz cos zrobic, to polecam troche basenu albo cwiczen modelujacych sylwetke, a nie zadne odchudzanie. Tak jak ktos radzil, w Twoim przypadku wystarzcy ograniczyc slodycz, nie jesc na noc, troszke si eporuszac i sama nie zauwazycsz kiedy zrzucisz te 3-4 kilo, bo wiecej nadwagi u Ciebie nie widze. Olej zakompleksionego dupka. Nie wiesz, ze jak ktos w sobie czegos nie akceptuje to maskuje to wytykajac to samo innym?

Gość to ja mam
haha zaraz fotke... wysoka szczupla dlugie nogi brunetka... cos jeszcze?

Gość dddddddddddd
masz super ciało ! fakt kawał "baby" ale jędrnej i zbitej ! nie wylew się z ciebie tłuszcz, masz zgrabne nogi. Jak chcesz zrzucić te 3-4 kg to rób to dla siebie a nie pana "tłusty cyc"

Gość Widzę Was z daleka
do 30letniej Pani. Skoro mowisz ze jestes szczupla to po co pytasz czy jestes tucznik wg nas- ich. Przeciez wiesz ze nie. A zdjecie pokaz i tak:)

Gość do autorki....
kobieto wyglądaszpięknie, masz świetne ciało i nie daj sobie wmowic ze jest inaczej....a i na kafeterii nie zakladaj nigdy tematow dotyczacych wagi bo tu nawet laskom co mają 170 cm i wazą 45kg wmowia ze sa wstrętnymi grubasami....szkoda nerwów:) A tak swoją drogą faceci ktorzy pisza na temat wagi dziewczyn i wyzywaja je od najgorszych to jakas pieprzona banda impotentow z małymi fiutkami:P

Gość martonna
to nie moje zdjęcia, ktoś się podszył, ja swoich nie pokażę :)

Gość martonna
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, naprawde miło mi się zrobiło.

Gość martonna
ale generalnie figurę mam dość podobną

Gość martonna
nie widzę sensu tych podszywów?

Gość zjadlem obiad i happy
:)

Gość fdfdfdsfs
AUTORKO TOPIKU ? NIE PRZEJMUJ SIE CHAMAMI KTORZY PISZAA ZE JESTES GRUBA Ja mam 166 wzrostu i waze 64 kg i nikt mi nie powie ze ejstem gruba , cwicze i nie ejstem sflaczala a faceci to chca by laska byla super a sami maja beznadziejne sylwetki , tylko piwo potrafia zlopac i zero kondycji hszonszcz, kretynie, waga to nie wszystko licza sie proporcje

Gość YSSSSSSS
jasne po wygladzie mozna stwierdzic ile kto ma kg puknij sie idiotko w ten glupi leb przeciez liczy sie wyglada a nei kg ja mam kolezanke ktora wazy o 10kg mniej odemnie a wyglada gorzej

Gość IAAAAAAAAAZZS
autorko topiku to jestes w koncu na tych zdjeciach czy nie?

hej, Kobieto jakie Ty masz noooooooooooooogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ich jeszcze nie widzial co?? Skoro tak gada!!!! Zartuj do niego, mów że przecież się odchudzasz... i że jemu tez by nie zaszkodzilo!!!! Idzcie na cos do jedzenia, i iwem, salatke i powiedz mu że jak chce bys sie odchudzala to on musi to robic z Tboą! Jesli chce byś sie dla niego starala to i on musi dla Ciebie :)

Gość lorii
eno eno laska..super wygladasz..zmień goscia na takiego co doceni Twoje kobiece walory:-)

Gość idiotka jakas z autorki
ty autorka co ty chcesz sie pochwalic jaka piękna jestes? nie możesz zaakceptowac że fact uważa że za gruba i szukasz wsparcia tu na forum? ty głupia jakaś jetes i gruba mimowszystko

Gość turtur
Gruba to Ty nie jestes,ale spoglądając na te ubogie pseudo-artystyczne fotki, na pewno troche glupia i nieco bardziej prózna.