Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djukens

czy kobiety będą modnie wyglądać w czasie kryzysu finansowego ?

Polecane posty

Gość djukens

Podobno coś w tym jest, że w nadejściu kryzysu wszystko jest MINI, czyli spódnice powinny nosić kobiety przed kolano i oszczędnie z materiałami ale jak to zrobić aby było oszczędnie i ciepło jednocześnie tej zimy i kolejnej , lata trzydzieste ubiegłego stulecia - widziałem fotki z tamtych lat , faceci mieli przechlapane , gdy w czasie zimy w krótkich spodniach oszczędzali na ubraniu Czy czekają nas czasy , gdy będziemy płacić półgroszem za dwie bułki albo pół chleba albo trójniakiem za kilka gram wędliny ?

Gość efwfeee
hahahaahahhahahahaahh ta

Gość djukens
czy już słyszeliście, że mennica warszawska w maju tego roku chce wydać półgrosze , trójniaki i sześciogrosze i podobno się szykują aby latem tego roku wydać siedem i pół grosza oraz piętnaście groszy , szykują się na kryzys autorem monet jest bardzo znany architek Jerzy Maksymowicz

Gość djukens
kurcze, ciekawe projekty szykują , kilka monet już widziałem z napisem próba , wchodzą do produkcji

Prócz Polek, będą modnie wyglądać, dlaczego miałoby się coś im odwidzieć? a Polki czy jest kryzys, czy go nie ma i tak nigdy nie są modne. Wszystkie chodzą tak samo ubrane i w dodatku beznadziejnie. ___________________________________________________ ps. Sergiusz Rot jest ze mną na oddziale :P

Gość djukens
pocieszam się że kobiety w czasie kryzysu finansowego coś ze sobą zrobią i nie będą wyglądać jak kopie z wytnij i wklej , czyli skrócą nogawki spodni i ze spodni zrobią krótkie spódnice ale to tylko moje marzenia :)