Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale men

mam ochote na DODE

Polecane posty

Gość ale men

ile bym oddał żeby sie z DODĄ spotkac w łóżku........... uważam że to obecnie najładniejsza laseczka w PL

Gość ale men
i radka tez chce....zeby mi zapodal w pieczare czekoladowa:D

Gość pitu pitu pitu pitu
A jak byś ją już przeleciał, to co ?

Gość ja pierdziele jejeje
toby mu gustowny pomnik postawili boby go cycami zadusiła

Gość masz problem
tak masz rację to w tej chwili drugi co do urody w Polsce koń...piękny!!! pierwszy był jakimś znanym z dziwnych ustaw ministrem... chyba?

Gość to ty gej musisz byc
bo doda wyglada jak facet po tuningu. Wielkie bary jak u faceta, brak kobiecych ksztaltow i cos doczepione do klatki piersowej majace za zadanie udawac biust. I ten charakterek zula spod budki z piwem, i to rozkraczanie sie na kazdym kroku dla kazdego. Przeciez to typowy facet i dlatego ma taka popularnosc w klubach gejowskich, maja nawet sobowtora dody Dzaga sie nazywa i bardzo go lubia geje podobnie jak dode. h ehe he gejuz. Tak wlasnie mysla zakamuflowani geje ze heteroseksualnemu mezczyznie musi podobac sie doda bo to niby seks bomba a tu porazka wlasnie heterykom sie nie podoba tak naprawde i po tym poznac geja ktory udaje heteryka. No to wpadles gejusie.

Gość ja pierdziele jejeje
on lubi tranwestytów dlatego leci na dodzie lodzie

Gość ale przecież ona wygląda
jak większość wypindrzonych kurewek :O I to ma być piękne? Przecież to kicz:O I do tego wulgarny :O

Gość to ty gej musisz byc
wszystkim gejom ktorzy udaja heterykow podoba sie doda bo im sie wydaje ze takie cos wlasnie powinno podobac sie facetom. Ale jak moze podobac sie cos co kobieta nie jest a raczej karykatura kobiety. Natury nie da sie oszukac i chociaz na pozor moze wygladac ladnie i estetycznie to jednak mezczyzni leca na kraglosi kobiece, delikatnosc opiekunczosc i czulosc. Takie kobiety ich pociagaja bo tak stworzyla ich matka natura. Jest to klucz naturalny do doboru partnerki. A zaden mezczyzna nie wybral by na matke swoich dzieci takiej kobiety. No niestety pociagaja nas kobiety z szerokimi biodrami, duzym biustem ale naturalnym a nie jakims plastikiem doczepionym do klatki majacym za zadanie udawac kobiecosc, wcieciem w tali, o lagodnym usposobienu czulym dotyku. Bo jest to znak ze nadaje sie na matke. Duze biodra to plodnosc, duzy biust gwarancja wykarmienia potomstwa.

Gość racja racja racja
Matki natury nie oszukacie. Ja podejrzewam, że DODA ma penisa większego od Radzia :)

Gość zgadzam sie z tym
Doda to nie kobieta, to niezle zbudowany facet:) Wielkie lapy, plaski tylek, plaska klatka piersiowa, brak tali i ordynarny charakter. Udajaca seks bombe tak naprawde podobno w lozku nie ma nic do zaoferowania poza rozlozeniem nog.