Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamolotna nina

Katar u 2 latka - isc do lekarza?

Polecane posty

Gość szamolotna nina

Czy poczekac az przejdzie?? To moje pierwsze dziecko i jeszcze nigdy nie chorowalo. Ten katar to ma pierwszy raz. Żadnej goraczki, ani kaszlu - tylko smarka non stop. Lepiej pójść do lekarza czy poczekac np przez weekend??

jak moja ma katar to jej daje calcium, pyrosal, sterimar do noska i herbatke z sokiem malinowym. ostatnio dalam syrop z cebuli zamiast pyrosalu i jej po tym zestawie szybko przechodzi :) Jeśli twoje dziecko nigdy nie chorowalo to mysle ze powinnas wybrac sie do lekarza bo nawet takie zwyklę przeziebienie moze oznaczac ze cos jest nie tak... moja czesto choruje tzn ma taki katar albo pokasluje wiec ja z tym nie biegam do lekarza chyba ze widze ze sie pogarsza albo nie ma zadnej poprawy a tak sie dzialo tylko dwa razy.

Gość szamolotna nina
sama nie wiem.. moze poczekam do poniedzialku a rpzez weekend posiedzimy wszyscy w domu i sprobujemy go wykurowac. moze zlapac cos gorszego w poczekalni jeszcze..

Gość gfgdf
ja nie chodziła, krople, spacer żeby dziecku lepiej się oddychało, kata może być chyba do 10 dni po 10 dnia idz do lekarza

Gość kot filemon222
z moim bylo podobnie, mial katarek pierwszy raz w zyciu, poszlismy do lekarza, a ona na mnie, zenie potrzebnie przyszlismy, bo maly w proczekalni moze zlapac gorsze chorobska. nic nam chyba nawet nie dala. stwierdzila, "a co to nie widziala pani zasmarkane dzieci" trzeba przechodzic i nie leczyc. dlawalam malemu kropelki do nosa i przeszlo.

odczekaj dzień dwa i obserwuj dziecko,jeśli nie gorączkuje i nie kaszle to spokojnie mój pięciolatek też właśnie od 2 dni ma katar i daje mu rutinacea junior calcium i ewentualnie kropelki do nosa lub wode morską

jeśli sam katar bez kaszlu i temp podwyższonej to bym nie poszła. u mnie jest zawsze woda do nosa,spacer a na noc pyrosal.I jak najczęściej ta woda i dmuchanie nosa

Gość szamolotna nina
dzięki wam :) znów można na was liczyć :)