Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venge.

Schudłam 20 kg i nie mam JOJO!!!!

Polecane posty

jablka zawieraja duzo cukru, ale kiedys ogladalam program z dietetykiem, ktory powiedzial,ze powinno sie jesc jedno jablko dziennie dla zdrowia a drugie dla urody :)

Gość venge.
poch... ja też lubiłam piwsko, ale już ponad 2 lata nie piję, bo..ma kalorie... każdy jest panem swego sadła! chce mieć sadło, to pije i je to co mu smakuje... ,,,ja z tym skończyłam i mam 20 kg mniej...

Gość poszarpana pochwa prostytutki
'każdy jest panem swego sadła!' no wiesz...jesli uwazasz, ze 34 latnie kobieta po urodzeniu dziecka, przy wzroscie 164 ma wage 48 kg i jest to sadlo to polecam psychologa :o:D

Gość oby ci zdrowie dlugo
dopisywalo

Gość venge.
ja tego nie powiedziałam.. no wiesz...jesli uwazasz, ze 34 latnie kobieta po urodzeniu dziecka, przy wzroscie 164 ma wage 48 kg i jest to sadlo to polecam psychologa

Gość venge.
http://www.female.pl/tabela.php3 zobaczcie sobie na tabelę kalorii... a przyznacie mi rację... poza tym, uważam, że kobieta niezależnie od wieku i ...czy urodziła dziecko, czy kilka sztuk...powinna dbać o siebie! nie tyć! jak wariatka.. jednym słowem-----dbać o swój wygląd!!!

Venge ile teraz wazysz, jakie masz rozmiary i ile wzrostu.Ja waze kolo 50 kg a chce mniej.

venge...od tej diety to nie dosc, ze znikl ci tlusz to chyba jeszcze to co mialas wczesniej w glowie :o🖐️

Gość venge.
Ogólnie powiem, miłe jesteście... mam 172/ 49 kg i...nie jestem anoreksją! ..ale jeżdzę na nartach... latem 30 km na rowerze a w grudniu byłam na rafach w Egipcie ...więc również mam mięśnie, uprawiam sport.. chciałam Wam ...przekazać moje rady,,,..ale widze, że nie potrzebujecie.. nie rodziłam... nie jem słodyczy i cukru...i powiem Wam , że to właśnie gubi kobiety...

'a w grudniu byłam na rafach w Egipcie ...więc również mam mięśnie, uprawiam sport..' :D:D:D lecz sie :o

Gość venge.
poszarpana... mam też tytuł mgr i to bez kropki ../ dla niedouczonych gimnazjalistek/ ale...czy Ty uwwierzysz? że nie mam problemów z głową i z ortografią? ...robię jeno! /jak w Krzyżakach/ literówki, bo jestem w pracy i czas mnie goni.. Pa :classic_cool:

nie chodzi mi o literowki czy tez ich brak :o kazdy normalny czlowiek wie, ze aby dobrze wygladac trzeba zadek ruszyc, a na tym topie ty nie gadasz z ludzmi tylko sama ze soba (dlatego powinnas sie leczyc :o) pa :){czesc]

Gość venge.
poszarpana ...to może Ty się lecz z niedowartościowania... uważasz, że kobieta nie może nurkować? mówiłam, że uprawiam też sport....a na to trzeba oprócz inteligencji mieć też kasę! ..a może jesteś na wagarach? i nadajemy na innych falkach?

Gość venge.
sorry... sądziłam, że gadam z Tobą...i innymi... widzisz, Kochana, człowiek uczy się całe życie... mnie jest łatwiej , jestem psychologiem i umiem sobie radzic z problemami... Twój cytat: nie chodzi mi o literowki czy tez ich brak kazdy normalny czlowiek wie, ze aby dobrze wygladac trzeba zadek ruszyc, a na tym topie ty nie gadasz z ludzmi tylko sama ze soba (dlatego powinnas sie leczyc )

Gość to ja Krysia Chapałowa
no i co z tego że schudłaś, w taki sposób to kazdy by schudł...nie jedząc kawałka ciasta, pizzy, makaronu czy chleba.... teraz zeby waga nie wróciła do konca zycia powinnas wyrzec sie tych rzeczy.....to nienormalne i nie realne.... trzeba umiec schudnąc z głową....jedząc wszystko oczywiscie nie mowie tu o codziennych słodyczach, co drugi dzien pizza, czy makarony z sosami.... nie jest sztuka schudnac, wyrzekając sie tyle rzeczy co ty....sztuka jest potem utrzymywac wage przez lata i wiem ze w twoim przypadku nie bedzie to realne...bo nie wyobrazam sobie zebys nigdy nie jadła tych rzeczy których sie wyrzekłas w diecie.....

ziemniaki nie tucza!!!!!! sa zdrowe.....mają duzo blonnika i skrobi oczywiscie nie kopiec a 1-2 ziemniaki. I nie polane sosem czy okrasa a same.... pojecia o zdrowym odzywianiu to ty nie masz....

Gość venge.
Krysia...masz rację..., ale tu Cie zaskoczę, mam pojęcie o zdrowym żywieniu..waśnie...a pizza wcale nie jest zdrowa!

Gość venge.
podszyw Krysia...masz rację..., ale tu Cię zaskoczę, mam pojęcie o zdrowym żywieniu..właśnie...a pizza wcale nie jest zdrowa!

Gość venge.
Typowe dla kafeterii... same podszywy! 🌼 ...to ja i mój klon! wiem na stówę! jak działa kafeteria, ale trudno się dziwić tym wpisom....siedzą a tu same emerytki , gimnazjalistki na wagarach, bezrobotni.... ..i bawią się kosztem tych, które wierzą ,ze schudną z wagi 90 kg w 3 dni lub wogóle wierzą...:classic_cool:

nie mówie ze pizza jest zdrowa....ale kazdy jest tylko człowiekim i jak zje od czasu do czasu kawałek pizzy to nagle nie utyle..... chodzi o to, zeby sie nie obzerac ta pizza czy ziemniakami codziennie... nic nam nie zaszkodzi, jesli jemy to w małych ilościach. A nie eliminowac ze swojego jadłospisu wszystko po kolei...sztuka jest jesc wszystko ale w umiarkowanych ilosciach...np dzis zjem kawałek ciasta ale kolejne pare dni zadnych słodyczy........ oto własnie chodzi w odchudzaniu z głową!!! a tym to juz mnie rozśmieszyłas.... : "pomidory tucza!!!!!!!!" ty jestes juz psychiczna, to odchudzanie zryło ci psyche!!!!! Pomidory mają mnóstwo potasu i maja mało kalorii.

:D:D:D gupia jestes jednak :o:D

Gość venge.
nie mam... ja nie mam... pomagam im służbowo i ...w życiu...

Gość venge.
Zamykam wątek... Krysia, doczytaj o kaloriach...pomidory zawierają cukier,, ...proste jak ... zazdrościcie ,że któraś waży mniej od was tłuste pasztety! nie macie nawet pojęcia jak się odchdzić i nigdy wam się to nie uda, bo tylko pyszczyć umiecie... Krysia...masz rację..., ale tu Cię zaskoczę, mam pojęcie o zdrowym żywieniu..właśnie...a pizza wcale nie jest zdrowa!

zamknij i wyjdz :D

Gość venge.
właśnie siedzimy z jednym pschychologiem z CBOP i tak się dobrze bawimy z wami...:P

Gość venge.
🖐️ pa kończymy pracę adijossssss tłuste pasztety!!!!

🖐️ 👄 i pamietaj ! nie pij wody bo przytyjesz !!!