Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to lenie

Faceci potrafią jeszcze zdobywać czy nie.....????

Polecane posty

faceci to lenie oj ni nie nie no a ten osobnik ktory mi sie trafil??? pierwsza randka a po niej odrazu pyta mnie czy w ogole ma do mnie pisac???niech nie pisze, jak mu sie nie chce. Napisz mu tak :) Ja na miejscu tego faceta po przeczytaniu tego topicu na pewno bym nie miala ochoty na kontynuacje znajomosci z Toba :P

Wybacz co piszę, Energiczna- ale to co proponujesz jest nad wyraz prostackie. o niemal jak kontrakt- wystawiasz się niczym towar w sklepie, przychodzi facet - mówi biore , ty pytasz za ile , ona na jakich warunkach..moze jeszcze załączyć gwarancję? Do chrzanu z taką szczerością.Zresztą chyba mylisz znaczenie słowa szczerość- dla mnie to prostactwo.

Gość faceci to lenie
malo stanowczy jesli nawet bylam malo przekonywujaca na pierwszym spotkaniu to facet powinien miec jaja i zaprosić na kolejne i wtedy juz chyba watpliosci raczej sie rozwieją

Gość *Sami* na chwileczkę
Hehe energiczna jesteśmy prostackie bo nie lubimy gierek pozdr Cie 🌼

Gość golfowa panna
ten Twoj wykazuje jakas inicjatywe kobito! dla porownania inny przypadek: facet wpada jak pocisk na chwile i wylatuje w nast.minucie. I co?Podoba Ci sie? Tyle, ze zdazy w tym czasie pocalowac w reke a potem to juz nawet nie caluje /widac wypalilo calowanie w innym pokoju/.Poza tym zero spotkan, zadnej inicjatywy. Zadnej. Ten Twoj wykazal inicjatywe, zeby doszlo do spotkania, prawda? ps.a moze on Ci nie lezy a Ty sie nawet nie skapowalas, ze Ci nie lezy i stad to marudzenie? :)?

Gość 2nc
autorka to kolejna przedstawicielka ksiezniczek:o

Nigdy nie rozumialam, czemu ludzie utrudniaja sobie w ten sposob zycie :) A czemu Ty nie moglas zadzwonic czy zaczac z nim flirtu? Przeciez, podobno, kobiety sa w tym lepsze ;) Mzezczyzna zdobywca, zamiast z Toba flirtowac, na Twoje "nie" zaknebluje Ci usta i uwiezie w sina dal :P Powiedzialas mu po spotkaniu, ze milo by bylo spotkac sie ponownie. Moze myslal, ze z grzecznosci.\ Gadalo Ci sie z facetem dobrze - ale teraz odpuscisz go sobie, poniewaz nie domyslil sie, ze powinien flirtowac :o

Gość *Sami* na chwileczkę
heheeh może ja tez powinnam poksiężniczkować:O autorko naucz mnie jak sie zachowywać by facet nie wiedział ze sie dobrze bawiłam na randce?

Chyba wszystko jest jasne - ile kobiet -tyle oczekiwań i sposobów prowadzenia flirtu. Zdecydowania wybieram księżniczki. Autorko- zrób jak mówiłem, albo odpuść już teraz. Raz jeszcze pozdrawiam.

Instantrebel - a czym innym jest związek jeśli nie swoistego rodzaju kontraktem? FAceci to lenie - "Co by mu szkodziło poflirtować" - ciekaw jestem która z Was chciałaby flirtować z facetem, który będzie to robił z łaski czy z litości :O Jestem jak najbardziej za gierkami i uwodzeniem pod jednym warunkiem - że to działanie, które ma jakiś sens, a nie jest sztuką dla sztuki. Mogę uwodzić jakąś mniej opaloną wersjję Dody, tylko po co? To nie mój typ. Widać, że chłopak jest zainteresowany, może mu brak doświadczenia, ale doszukiwanie się ukrytych cech charakteru po smsie w którym pyta (czyli szanuje kobiety) czy chcesz z nim kontynuować znajomość to przejaw lekkiej schizy :O Może wolałabyś takiego, który weźmie za kudły i zawlecze do swojej jaskinii, ale sorry, zajęty jestem :classic_cool:

Gość faceci to lenie
Energiczna wlasnie dlatego faceci robia sie leniwi i nie robia nic bo wiedza ze teraz sa takie kobiety jak ty co to beda ich podrywac i jeszcze ktore poproszą ich o rękę. Ja jestem kobieta ktora lubi konkretnych facetów a nie dupy wołowe ktore boją sie porażki.

11:54 [zgłoś do usunięcia] instantrebell (maratonczyk35@vp.pl) Wybacz co piszę, Energiczna- ale to co proponujesz jest nad wyraz prostackie. o niemal jak kontrakt- wystawiasz się niczym towar w sklepie, przychodzi facet - mówi biore , ty pytasz za ile , ona na jakich warunkach..moze jeszcze załączyć gwarancję? Do chrzanu z taką szczerością.Zresztą chyba mylisz znaczenie słowa szczerość- dla mnie to prostactwo. A moze takie kontrakty rozwiazalyby wiele problemow :D A serio - facet spytal grzecznie, czy ma sie Autorce narzucac, czy tez nie. Autorka sie obrazila, poniewaz powinien byl ja trzymac w niepewnosci. :o Chlopak sobie wezmie rady do serca, a za pare miesiecy bedziemy czytac "spotykam sie z nim, jest nienagannie grzeczny, ale nie wiem, co on do mnie czuje" :D :D :D

Gość faceci to lenie
malo sanowczy ale powiedz mi dlaczego facet po jedym spotkaniu boi sie zaryzykowac i zaczac działac??wiesz mi ze jak kobieta nie ejst zainteresowana to odrazu daje sie to zauważyć chociazby po sposobie odpisywania

faceci to lenie Mnie bynajmniej nie jest latwo poderwac. Ale za to o problemach mozna ze mna porozmawiac, zamiast dokonywac nieudanych prob czytania w myslach. No i moje "nie!" znaczy zawsze: "nie!", a nie "bardzo chetnie, ale sie wstydze" lub "byc moze" :D Zapewniam Cie, ze wszyscy faceci, ktorzy probowali mnie poderwac, starali sie bardzo. Ale starania sa mile, kiedy sie je odwzajemnia, prawda? Sami* na chwileczkę pozdrawiam rowniez :)

Gość golfowa panna
Energiczna - Ty masz rację, ale to sie sprawdza gdy facet ma uczciwe zamiary /no powiedzmy, gdy ma jakies zamiary a nie gdy jest 5 innych, do ktorych sciemnia a sie nie moze zdecydowac/

Faceci to lenie - nie wierzę Ci. Nie wypowiadaj się za połowę gatunku :) Jedna da do zrozumienia, że nie, druga powie "spadaj" a trzecia będzie się uśmiechać i powie "miło było się spotkać". A każda z nich nie chce kontynuować znajomości albo wręcz przeciwnie. Facet bada teren czy jest o co kruszyć kopie. Już wspomniałem, że widocznie nie byłaś przekoująca w swojej wypowiedzi, że było Ci miło skoro musiał spytać. To tyle w kwestii "dawania do zrozumienia".

Hehe, a skoro mowa o poznawaniu po sposobie odpisywania, to zdradź mi skarbie jak mu odpisałaś na tego sms? Czy w taki sposób, że można poznać, że Ci zależy, czy raczej nie? :classic_cool: A może nie odpisałaś w ogóle, co oczywiście oznacza, że pragniesz schować się w jego silnych ramionach? :D

Gość tluste mleko
juz ja znam takich co udaja meczennikow panskich i chca pokazac calemu swiatu jacy sa biedni by zwrocic na siebie uwage. jesli facet mowi czy tam pisze cos w stylu - 'oh nie wiem czy mam pisac do Ciebie jeszcze [poniewaz jestem takim nieudacznikiem ze taki ktos jak ty napewno nie chce sie ze mna dluzej spotykac] to znaczy ze nie maja poczucia wlasnej wartosci ani pewnosci siebie.onie tylko potrafia gledzic i narzekac. oni tak przy kazdej okazji chca wzbudzic w tobie litosc, byc moze nawet nieswiadomie, ale i tak ich lepiej omijac bo to ciamajdy, ktore nigdy nie wykazuja sie inicjatywa i chca by im wspolczuc. kobieta nie czuje sie przy takim jak kobieta tylko jak niania.

Potrafią. Tylko, że musi im się chcieć :D Znosimy samotność o wiele lepiej od was. To większości kobiet wydaje się, że samotność (nawet ta, na krótką metę) to życiowa klęska. Poza tym, na 1 faceta przypada bodajże 1,16 kobiety. To my teraz jesteśmy towarem pożądanym :P Spieszcie się, bo podaż maleje, przecież coraz więcej gejów jest :P

Gość golfowa panna
:o

Gość trinity is back
dla mnie facet, ktory nie stara sie o wzgledy kobiety to d.... a nie facet. Ja moge flirtowac, ale w ODPOWIEDZI na jego inicjatywe. Jedyne, co robie, zanim on cos zrobi to usmiech :) Podrywanie nalezy do faceta, to on ma myslec jak sie do mnie zblizyc. Uklad odwrotny jest wbrew naturze i ponizajacy dla kobiety.

Gość trinity is back
"....facet wykazal inicjatywe - wyslal sms i spytal, czy Autorka ma ochote na dalszy kontakt :D" tak, trudno wymyslic cos durniejszego i bardziej zniechecajacego do tegoz kontaktu ale pomyslowosc facetow jest nieograniczona w tym wzgledzie :D

"dlatego tez facet wykazal inicjatywe - wyslal sms i spytal, czy Autorka ma ochote na dalszy kontakt " bardzo smieszne... jak sie gada z ciapą ktora nie wiadomo czy jest mną zainteresowana to niby jak wybadac czy warto sie o jej wzgledy starac :P

chyba kobieta powinna jakos okazac ze jest facetem choć trochę zainteresowana, nie? :P czyzbym sie mylił? :P

Gość trinity is back
Kwiatek, i to jest wlasnie podejscie handlowe. Szkoda Ci czasu na uwodzenie i wzbudzanie zainteresowania? Chcesz wszystko miec od razu?

Gość trinity is back
czyzbys nie widzial, ze taki sms jest ZENUJACY? oczywiscie, ze kobieta pokazuje zainteresowanie - tym, ze zgadza sie na spotkanie, ze ubiera sie ladnie, slucha Cie, usmiecha sie i jest generalnie do Ciebie pozytywnie nastawiona.

"Szkoda Ci czasu na uwodzenie i wzbudzanie zainteresowania? Chcesz wszystko miec od razu?" nie szkoda :P szkoda natomiast jak inwestuje kilka spotkan po czym jest np. brak odzewu. poza tym 1-sza randka jest bardzo istotna o tyle ze stwierdzasz czy fizycznie sie sobie podobacie no i czy gadka sie klei...