Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika288888

Palac Baron-Nadarzyn

Polecane posty

Gość Dominika288888

Poszukuje wszelkich informacji na temat organizacji wesela w Palacu Baron w Nadarzynie?Czy ktos ma jakiekolwiek doswiadczenia- organizowal lub byl gosciem?Bede wdzieczna za kazda informacje.

Gość Poznałem to miejsce
Dominiko znam to miejsce bardzo dobrze. Jest to jedna z ładniejszych sal w obrębie Warszawy z bardzo ładnym parkietem do tańczenia. Jestem fotografem, który był tam wiele razy i słyszał wiele niepochlebnych ocen o tym miejscu. Jeśli jesteś zainteresowana pokojami hotelowymi, które są na górze to poproś, aby Ci je pokazali i wpisz ich numery w umowę. Wiele pokoi jest mocno zniszczonych, odbiegajacuch od jakichkolwiek standardów. Wiele par mówiło, że powinno się z nimi bardzo szczegółowo spisywać umowę niezależnie ile by miało być zapisanego papieru. Ostatnia para, której robiłem tam zdjęcia miała awanturę za podniesienie w ostatniej chwili cen i nie pozwolono zabrać jej pozostałego jedzenia (wędliny i słodycze) do domu. Ja też miałem tam małą przygodę jako fotograf. W sierpniu obsługiwałem w tej Sali młodą parę. Młoda para to byli nowi warszawiacy tak, że jak to zwykle w przypadku takich osób bywa nie było dla mnie poczęstunku. Młoda para uważała że powinienem mieć ze sobą kanapki. Poprosiłem kelnera o herbatę lub wodę do popicia kanapek a on kazał mi za nią zapłacić.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
Młoda para to byli nowi warszawiacy tak, że jak to zwykle w przypadku takich osób bywa nie było dla mnie poczęstunku. Młoda para uważała że powinienem mieć ze sobą kanapki. Poprosiłem kelnera o herbatę lub wodę do popicia kanapek a on kazał mi za nią zapłacić. szok to co opisałeś !!!! kanapki !!!!!!!! podejście dzisiejsze młodych ludzi jest szokujące ciekawe czy to przez głupotę skąpstwo czy po prostu chamstwo i brak kultury osobistej !!!!!!!!!!!!!!!!!!! życzę jak najmniej takich par :)

o retyyyy!!! kanapki??!! my bedziemy mieli 7osobowy zespol, fotografa i kamerzyste i nie wyobrazam sobie... kanapki???!!! ja rozumiem jak niektorzy ze wzgledu na czy finanse, czy jakies przemyslenia po prostu \"skarcaja\" obsludze menu - bo o tym slyszalam juz, ze po prostu dla nich meenu jest ciut ubozsze - to jestem w stanie zrozumiec... ale kanapki???!!! nie...

Gość florystka
w baronie robiłam pare dekoracji,jesli chodzi o kelnerów to mili i pomocni,włascicielka jest starsza osoba widać ze pazerna na kae.. hehehe jesli chodzi o sam hotel to jest ładny i cieszy sie zaiteresowaniem jednak ja wyrzuciłabym plastikowe krzesła które ciągle podobno pekaja(krzesła plastikowe sa na tarasie) mysle ze w tak eleganckim miejscu powinny byc metalowe lub drewniane.. jedzenie fajnie podane ,elegancko , moja klientka ostatnia nie narzekała,wręcz przecinie wiadomo ze trzeba wszystko spisać na papier boinaczej zawsze bedą jakieś problemy.. tak jak u mjego wujka w lokalu w warszawie u którego na weselu bez pytania podali ciastka jakies i lody za które potem kazali dopłacic !!! trzeba był sie najpierw zapytac młodsych czy sobie życza a nie podawać bez pytania i potem po kase wyciagac reke..ale to w innym miejscu było

Gość jak dla mnie to
ja na weselu nie bylam ale bylam kilkunastokrotnie tam na szkoleniach i jako hotel z zewnatzr i sama restauracja ok ale same pokoje pozostawiaja wiele do zyczenia, ceny rowniez jak na nadarzyn, poza tym nie wiem jak z renoma palacyku wsrod warszawiakow ale nam sie to miejsce kojarzy tylko z dziwkami, zniszczonymi pokojami, glosnymi zabawami w srodku nocy pzrze pseudogosci itp...

Gość bylam tam na weselu
i co moge powiedziec?? piekne miejsce, ladna sala, obsluga bardzo mila i pomocna - mlodzi usmiechnieci ludzie :) jesli chodzi o pokoje to sie zgodze - wiekszosc brzydka i zniszczona... :/ a jedzenie do kitu... naprawde... nie jestem jakas wybredna w sprawach kulinarnych ale mi po prostu nie samkowalo... moze to zalezy od wyboru menu przez pare mloda, ale jedyne co bylo jadalne to flaczki :) reszta (salatki, przystawki jakies wymyslne) do kitu...

Gość Dominika28888
Dziękuję Wam za rady-potwierdzają sie niestety moje obawy-iż to miejsce wróży problemy....Czy zatem moglby Pan-zwracam sie do pana fotografa-polecic z doswiadczenia jakies sympatyczne miejsce w stylu Barona?Z gory dziekuje...

Gość K&P
miałam wesele w Pałacu Baron w maju 2012 i powiem tak: nowy menager Barona spisał się na medal! wesele było wspaniałe - goście zachwyceni :) jedzenie pyszne, obsługa sprawna i przemiła! nowy menager stanął na wysokości zadania - dlatego polecam z nim współpracę!

Gość poszukiwacze
Witam, poszukuje innych osób oszukanych przez hotel baron do wspólnego pozwu. Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt pod adresem antybaron@gmail.com Nie polecam tego miejsca. Jeżeli nie chcecie mieć dodatkowego stresu i stracić pieniędzy to nie róbcie tam wesela.

Gość z Baronem???
nigdy, chociaż byłam tylko świadkiem kilku zdarzeń.

Gość 721123
Wszystkich Państwa którzy mają problemy z egzekwowaniem postanowień umowy z Ośrodkiem Baron oraz wypisują na mój temat nieprawdziwe informacje bardzo proszę o kontakt pod adresem e-mail : barbarakostecka@cyberia.pl w celu udokumentowania że wszelkie pomówienia poczynione przez obecnego właściciela Villa Holiday Park oraz jego pracowników w stosunku do mojej osoby , nie mają żadnego poparcia w zaistniałych faktach. Z poważaniem Barbara Kostecka