Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamaONA

BOCZKI

Polecane posty

Gość KamaONA

Dziewczyny..jakie sa najlepsze ćwiczenia na zrzucenie tzw "boczków":)))Zakładam biodrówki a tu po bokach wylewa mi się ze spodni:))) Dieta nie pomoże bo to jest niestety pozostałość po drastycznej diecie - z ponad 100 kilo do 70 w cztery miesiące... Teraz ważę 55 kilo i mam 175 cm wzrostu także ogólnie jestem zadowlona z wyglądu..tylko ten mankament:))) To co?jak się najlepiej wyginac żeby zrzucić to paskudztwo:)))

Gość sialallalaa
kup wieksze spodnie wbijasz sie w zaciasne:P

niezle schudlas - a jak Ci sie udalo osiagnac takie rezultaty??

Witam Gratuluje tak dużego suksecu w odchudzaniu. Może się podzielisz tajemnica jak tego dokonałas? Będę Ci bardzo wdzieczna. Jesli chodzi o pozbycie sie tzw. boczków to z tego co słyszałam to dobre jest krecenie hula-hop. No i napewno jakies cwiczonka na silowni pod okiem trenera ;-) Pozdrawiam

Hula hop uwydatnia boczki, pozwala ładnie zwęzyc talię kosztem przecisniecia tłuszczu nizej, czyli na boczki. Najlepsze cwiczenie to: leżysz na boku, ręką na górze podpierasz się przed soba o podłogę i podnosisz obie nogi do góry na chwilę. Powinno cię ciągnac w boczku. Pamiętaj o rozsciąganiu potem :)

Gość KamaONA
większe.....mało trafny pomysł...bo wtedy w biodrach sa za szerokie...poza tym tu chodzi tez o to, że ja mam dośc wysoko biodra...a te paskudztwa znajduja sie tuz nad kościami biodrowymi..pewnie dlatego taki opłakany stan w biodrówkach...hula - hop?:)spróbuję:) A co do zbędnych kilogramów?nie ma sie czym chwalić...bo to było drastyczne...przez trzy mieisace zywiłam się wodą...sałatą...pomidorami...i raz w tygodniu jogurt...to wszytko co jadłam..także nie polecam:)))

Gość KamaONA
Persemona..czyli powiedzmu leżę na lewym boku to podpieram się prawą ręką tak?:)

Gość KamaONA
No wła.snie to nie tłuszczyk...tak jak pisałam wyżej...to raczej efekt drastycznej dieey...skóra została:)))

Kamaona - i nadal tak jesz?????????????????? ale GRATULUJE straconych kilogramow i silnej woli! Pzdr!

Gość venge.
najważniejsze ograniczyć kalorie i nawet ćwiczyć nie musisz!

Gość KamaONA
Tak inny fason...ale tu juz nawet nie chodzi o biodrówki..tak jak pisałam wyżej...mam dosyć wysoko położone biodra...i ta pozostałość po diecie nazwię to po imieniu ta ochydna skóra znajduje sie mniej więcej na wysokości bępka... Czyli nie wyobrażam sobie, że zkładam spodnie, które pasek mają w pasie.... Druga sparawa...ja mam dość długie nogi... kolejny problem polega na tym, że potrzebuję spodni z długimi nogawkami...a te tazw inne fasony....raczej do takich nie należą:(

Gość KamaONA
LENCHEN nie żartuj:)))zniknęłąbym juz gdybym ciągle tak żyła:) Ale nie przeczę, że ciagle się ograniczam...nie odmawiam sobie niczego...ale w skromnych ilościach...nio i nie musze się martwić:)

Gość thfrhthfr
przestancie jej wpierac co to jest ! ona chyba lepeij wie ;/;/

Gość KamaONA
Kurcze jakiego ja juz kremu nie uzywałam, ujędrniające, wyszcuplajace......regularnie też spaceruję dwa razy dziennie po pół godziny... Ale ten pas...coś więcej może?:) Pozdrawiam

Gość venge.
Kama.. ❤️ obserwuję Twój problem u innych dziewczyn na ...plaży... u mnie tego nie ma, może to genetyczne i musisz pomyśleć o zabiegu...bo widzisz ja schudłam i nie mam ani zwisającej skóry ani tego problemu... za to mam szerokie kości biodrowe i to mnie wkur..wia!, ale co ja mam zrobić? kości sobie wyciąć? kupuję odpowiednie ubrania, lepiej wyglądam w spodniach! za to bikini - porażka! ale wolę być chuda! niż z wylewającym się sadłem! i tak u nas wiecznie zima trwa i chodzimy ubrane!

Gość KamaONA
Byłam z tym już u lekarza:)))Mój przyszły szwagier jest chirurgiem plastycznym:)))Tak wiem..nieźle sobie wybrałam:)))Zażartowałam ostatnio, że wiem już jaki prezent slubny bym chciała:))) A tak poważnie...w bikini wyglądam fajnie...skromna jestem:)))) tylko te piep...rzone spodnie...chciałabym mieć dwie sliczne kości biodrowe...bez tego paskudztwa nad nimi...bo tak to u mnie wygląda:((( Oj....

Gość o to ciekawy problem
Mam coś podobnego, jestem szczupła ale w niektórych spodniach "wylewa" mi się skóra - od pępka do bioder mam taką zbyt miękką skórę. W miarę możliwości noszę ubrania luźne w pasie, poprzeszywałam guziki w biodrówkach i ćwiczę. Zastanawiam się nad tymi pociążowymi pasami i kremami, to coś daje?

Gość venge.
Rób to 2 , może 3 miesiące i zobaczysz czy daje? nie zniechęcaj się❤️

Gość gabbbbkoooo
Ale masz nawalone dziewczyno, to nawet nie jest tluszcz tylko skora na bokach albo kosci skoro wazysz tylko 55 kg przy 175 cm....

Gość KamaONA
GABBBBKOOOO Dla każdego jego "problem" jest najwazniejszy.... Ja poprostu szukam jakiegoś wyjścia, żeby lepiej wyglądać...czy to coś złego....nie ważne co to jest czy skóra czy tłuszczyk...chcę się tego pozbyć....ale nie jest to dla mnie jakiś priorytet... I nie sądzę, żebym miała z tego powodu nawalone:)))

Gość KamaONA
Dzięki PERSEMONA:) Nio to dzisiaj spróbuję co to da:))))i ten pas...)))Sprawdzę.... to idę na chwilkę do świeżo upieczonych mamusiek:)))) Pozdrawiam

Gość venge.
ale walisz! kto ma nawalone? co w tym dziwnego, że po dziecku chce być zgrabna? to co/? ma być tłustą laską z 90 kg wagi? żeby facet ją puścił z torbami? ..znam po 3 dziecku w rozmiarze 36 i uwierz!:O panienki tak nie wyglądają!

Gość KamaONA
Dzięki Venge za solidarność:))) Tyle, że u mnie to nie po dziecku było:)))Bo jeszcze niestety do tego mi daleko:(( Przynajmniej w planach...a cio zycie przyniesie zobaczymy:))))) Ale poprostu..obżerałam się do granic mozliwości kiedys...w końcu sie obudziłam...no i teraz tak nad boczkami pracuję:)

Gość venge.
Trzymaj się! Mniej jedz i pomyśl o ...basenie., siłowni. bieganiu...

Gość myślę że pomogą tylko zabiegi
liftingujące w gabinecie, masz rozciągniętą skórę czyli włókna kolagenowe w skórze są porozrywane są takie specjalne zabiegi falami radiowymi, one obkurczają skórę, niestety są kosmicznie drogie poczytaj o radiage i focus rf, zabiegi wykonuje się na twarz jak i na inne partie ciała np dekolt, szyję, uda, brzuch po ciąży a pasa i ćwiczeń zawsze mozesz próbować, z czasem może da to jakiś efekt

Gość Aldona976

chyba kazda kobieta boryka sie z kompleksami. jezeli juz udalo mi sie wybrnac z jednego kompleksu (wory od poczami) to zaraz pojawil sie nastepny. tym razem moim gigantycznym problemem sa…boczki 😞 tak, dobrze czytanie, nieszczesne boczki, ktorych niestety nie wiem jak sie pozbyc…bylam kilka miesiecy zalamana…az wreszcie zapalila mi sie lampka w glowie…jest internet, tam jest wszystko, ze duzo siedzialam w mediach spolecznosciowych, a nie potrafilam sie skupic na swoim problemie. i znalazlam pomoc w klinice medycyny estetycznej doktor Dethloff w Warszawie. przeczytalam co oferuja na stronie, wpadlo mi w oczy kilka ciekawych zabiegow - umowilam sie na wizyte. doktor od razu wiedzial co zrobic z moim „przypadkiem”. zalecil mi zrobienie serii Thuzzle - efekt jest miazdzacy… polecam goraco - profesjonalna obsluga.