Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKITA56765

Oczywiscie chodzi o faceta

Polecane posty

Gość NIKITA56765

Wiec jest tak.. czy wkurzalo by was jakby wasz facet pisal sobie smsy z innymi dziewczynami czy tylko ja jestem taka przewrazliwiona. bo ja rozumiem ze pisze o neutralnych tematach..a oni pisza po prostu o wszystkim. nawet o mnie.. wyrazcie swoja opinie

A Ty nie masz żadnych kolegoów i z nimi nie piszesz? Jak nie to może zacznij, to najlepiej skutkuje w takich sprawach :D

To że pisze sms-y nie znaczy że ciebie zdradza po prostu chce mieć też kontakt z innymi ludźmi :)

Gość NIKITA56765
ktos sie podszyl pode mnie....z tym kopcem to nei moje slowa. ja mam kolegow i pisze z nimi ale na pewno nie o moim chlopaku

Gość NIKITA56765
wiec sadze ze pisanie o mnie to lekka przesada. niech sobie pisze z ta dziewczyna ale niech nie pisze o mnie ;/

Gość Sindbad
przeczytaj podszywie co piszesz a potem idź do lustra i popatrz na siebie, kogo tam widzisz?

Gość szparek
A z kolegami pisze jakieś smsy o Tobie?

Gość Sindbad
jeśli chodzi o rozum to każdy ma swoje ograniczenia ale głupota jest nieograniczona i jesteś tego przykładem.W realu za ten tekst o rodzicach miałbyś na karku plaskorzeźbę.Nie poruszaj Kogoś kogo nie ma wśród nas,jeśli masz choć odrobinę kultury.Więcej ci nie odpisze bo nie ma do czego.Sory autorko,że nie na temat.

Gość NIKITA56765
z kolegami o mnie nie piszeme tylko z ta jedna dziewczyna