Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja21.88

Walentynki

Polecane posty

Gość Maja21.88

No właśnie, co z tymi walentynkami? macie jakieś pomysły, co z nimi zrobić? Osobiście nie jestem do końca przekonana co do pomysłu ciągania się z moim facetem po restauracjach. No więc? Jakieś pomysły jak spędzić ten dzień?

Gość wtedy kiedy ma na to ochote
nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i ja sie zastanawiam, chcialabym wymyslic cos nadzwyczajnego, tak jak Ty mam dosc wychodzenia na zarcie

moze powinnas pomyslec jakie on ma zainteresowania i czyms z tym zwiazanym go zaskoczyc

Gość Maja21.88
Już myślałam, że mnie pożrecie za tak nudny temat, ale jednak ktoś się zainteresował. Postaramy się żeby było ciekawie. No dobra to NIE BĘDZIE o walentynkach. Zakładam że jednak gdzieś trzeba pójść z facetem 14 lutego (I NIE PYTAĆ CZEMU 14 LUTEGO! :D ) No więc co? Może kino... Pytanie numer 1: Jeśli kino to jaki film. PS: i w ten uroczy sposób schodzimy z tematu walentynek.

ja tez myslalam -kino, kolacja czy cos w tym stylu,ale chciaaloby mi sie cos wystrzalowego i nie wiem kuzwa coo!!

Gość ulaula-16
Ja tam biore mojego mena i idziemy na Wyznania Zakupoholiczki:D wszedzie pisza ze super komedia xD a potem pewnie cos zjesc :] hihi

Gość Maja21.88
wyznania zakupoholiczki? a co to? jest gdzieś trailer do tego? I znowu film? no nie wiem... No chyba że będzie dobry :)

ja z moim chłopakiem to nigdzie nie idziemy razej ... posiedzimy w domku. Ja zrobie pyszne ciasteczka z serduszkami i razem przygotujemy dobra kolacje przy swiecach :) obejrzymy na power paincie co wykombinowałam..a zrobiłam bardzo fajna prezentacje o nas :)

Gość obi-wan
Tego loda to najlepiej w kinie zrobic =D

Gość Maja21.88
ciekawska: Pięknie @_@ pomysł kupiony! obi-wan: nie bądź taki ciekawski :D, film jest po to żeby go oglądać. znalazłam trailer tego filmu na youtube. Film wygląda na interesujący. Co myślicie? "Wyznania..." a potem jakiś miły akcent? :D Rok temu kupił mi bukiet takich kwiatów. :D

Gość ona..
a dziewczyny dajecie jakis prezent?

Gość annnonim
proponuje wieczorne bzykanie zamiast wypadu na miasto:)

Gość jebaka leśny
jebać jebać nic sie adminów nie bać!!!