Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssalssa

Mąż stracił apetyt na seks- Poradźcie

Polecane posty

Gość purtała
ze śmiechu ??

Gość Konik szachowy
jak go mogę nauczyć ruchów :P

Gość hmmm....hmmmm
Faceci sa z natury "mysliwymi" i z reguły nie sprawia im przyjemności na dłuższą mete jak laska rozkłada nogi bez problemów, jak nalega na seks itd. Tracą wówczas poczucie takiej "dominacji", umiejętności zdobywania czy nie wiem jak to trafnie ując "czegoś tam". Wypowiadał się kiedyś na ten temat jakiś psycholog i rzeczywiście ja widze po sobie i swoim partnerze, ze mimo to, że on ma wielkie potzreby, kiedy ja mowie mu, ze strasznie jestem na niego nagrzana, że chce mi się bzykac tu czy tam ... to on traci zapał, tak jak gdybym mu coś odebrała. Dlatego unikam wychodzenia z inicjatywą, a i tak zawsze kiedy chcę bzykanko jest. No, ale każdy jest inny, najlepiej pogadaj z nim o tym, albo się przy nim zabawiaj i pokaż że radzisz sobie bez niego świetnie:)

Gość mezataka
hmmm....hmmmm ma 100% racji, a wiem co mowie bo jestem mezatka z 20 letnim stazem

Gość bvbvvbvbvbbv
Wg mnie mąż stracił apetyt na seks.. z Tobą. Niestety 🖐️

Post o waleniu konia w wannie przez mojego męża nie był mój, ja nie daję kropki po ssalssa:-) Gdybym go nakryła to bym mu pomogła cioto. Piszę do tych, którzy odpowiedzieli poważnie na moje posty. Mąż wrócił z pracy i zapytał dlaczego jestem taka smutna, wytłumaczyłam mu tak jak mi radzono, no a efekt był, hmm, podniecający;-) Powiedział mi, że go zwalniają (Z POWODU KRYZYSU). Bał się mojej reakcji więc mi nie mówił. Teraz jest dobrze i razem musimy znaleźć rozwiązanie. Dziękuję! Ps. Wszystkim którzy pisali o waleniu dziecka kutasem po czole itp, -obrzydzające.