Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaproszenie

spotkanie u znajomych

Polecane posty

Gość zaproszenie

z narzeczonym wybieramy sie w weekend do znajomych na małą imprezkę i tak się zastanawiam co zabrac ze sobą chodzi mi o jakąś sałatke, ciasto czy przystawki. Co proponujecie??

Gość jesteś cymbałem
Zrób sałatkę i ciasto

Gość purtała
wódka / wino musowo

ja, jak wybieram się do znajomych, to robię zawsze takie rzeczy: *babeczki z masą kajmakową* kupuję gotowe korpusy z Makro :P, gotuję mleko słodzone w puszce ok.2,5 godziny, i wyciskam przez maszynkę na babeczki, posypuję płatkami migdałów *sałatka gyros* znajdź przepis w internecie - to taka sałatka z kapustą pekińską, kurczakiem smażonym w przyprawach, keczupem, korniszonami, kukurydzą, bardzo smaczna :) *nuggetsy* takie piersi z kurczaka, namoczone w mleku lub maślance, obtoczone pokruszonymi krakersami, lub specjalna przyprawą \"do kurczaka\" Kamisa. smażę ok. 4 minuty z jednej strony, na oleju rzepakowym :D a poza tym, fajne są, np. takie malutkie kanapeczki \"na jeden kęs\", sałatki owocowe, czy też ciasteczka, bo dużych ciast nie opłaca się robić :P niepodzielne i nie wiadomo jak sie pokroi :) pozdrawiam!

Gość zaproszenie
pol basa - o tym narzeczony napewno nie zapomni. Ale sałatke jakąś z kurczakiej czy samymi warzywami?

Gość zaproszenie
te ciasteczka będą super, bo ciasta z masą mi nie pasuja za bardzo.