Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komdorka

prawiczek i kropka 1987

Polecane posty

Gość ciotka mx
Oo prawiczek spuscil z tonu hihi :-),moze byc nie dziewica ,ale jaka?.Taka po paru stosunkach,jak to srawdzisz hihi:-]

zobaczysz na kogo trafisz:) zresztą jak na początku znajomości mówisz, że brzydzi Cię anal, oral, itp. to dziewczyna jeśli coś takiego robiła to po prostu Ci nie powie:) zresztą co to za facet jak od razu na początku wywiad dotyczący przeszłego życia przeprowadza...

Gość ciotka mx
to dopiero bedzie:-).Prawiczek wez sobie kurewke,bedziesz pewien ,ze nic gorszego Cie nie spotka.szczesliwa:-)zgadzam sie hihi

Gość ciotka mx
a mnie sie marzy doswiadczona kobietka :-).Z taka to mozna zaszalec

Gość Mariolcia 25
prawiczek,wezmiesz mnie?:-(

Gość ciotka mx
noo :-),wywialo chloptasia hihi .Do burdelu polecial :-)

Gość ciotka mx
wydyma ,wydyma :-).Dopiero mu sie patrzalki otworza :-)

Gość ciotka mx
co rozumie:-),nasza jest noc kochanie :-).Doswiadczona kobietka ,to wie jak faceta zadowolic

Gość ciotka mx
biedny prawiczek:-(:-):-):-),zal mi tego goscia

szczęśliwa24 zgadzam się. wydyma. Takie życie Szczesliwa..... i takie rzeczy pisze ? Moze powinnas zmienic nick ? To nie insynuacja..... tylko podpowiedz. Pozdrawiam

Gość ciotka mx
jak bylo prawiczku :-)

ciotka mx co rozumie ,nasza jest noc kochanie .Doswiadczona kobietka ,to wie jak faceta zadowolic unikasz odpowiedzi... nie masz pojecia- o czym piszesz...

Gość ciotka mx
szczesliwa jest super kobietka :-).Prawiczku uwazaj ,jak bedziesz pierwszy raz to robil bys mial duzo wolnej przestrzeni wokolo :-)

Gość ciotka mx
w kieszeni pusto ,a prawiczek nadal prawiczkiem:-):-)

bylo milo.... ale musze zniknac. Jednak chcialabym dowiedziec sie od ciotki mx jak zadowolic faceta.... moze sie czegos naucze.... :) choc nie sadze.... zeby wiedziala... Pozdrawiam Wszystkich 🌼

koń Polski oj pewnie masz naście lat.... Jezeli Ty masz 30-40 to ja faktycznie... nascie :( ale jezeli moge cos dodac,to tylko to,ze nie lubie ogolnikow i \"rzucania blotem\" Ty chyba tez... Wiec dlaczego tak sie zachowujesz ? Mysle,ze nie \"zdryfisz\" i odpowiesz mi... Do \"zobaczenia\" wieczorkiem Pa ;)🖐️

Proszę mi wskazać w moich wypowiedziach ogólniki. A już pisałem, że wkurzają mnie wynurzenia zakompleksionego onanisty dyletanta...

zmiana nicka? hahaha, a uważasz, że nick to jest 100% odzwierciedlenie rzeczywistości? prawiczek byłam milsza, ale topiciem żeby dziewczyny zaspokajały się z dziewczynami przegiąłeś na maxa. I jak nie widzisz w sobie nic niepokojącego to naprawdę współczuje. I nie chodzi mi tu o to,że chcesz dziewicę:) tylko o całokształt tego co piszesz...

jeszcze jedno, jak już (o ile to się w ogóle stanie) znajdziesz się w łóżku z dziewczyną to zapewne będziesz wiedział jak ją zadowolić:) zrobicie to klasycznie po bożemu przy zgaszonym świetle zapewne. Bo inaczej to jest niemoralne!!!

na innym topicu ktoś napisał, że jak dziewczyna chodzi do ginekologa faceta to też czysta już nie jest:/ to nie Ty prawiczku???

Gość up and down
zdechł temat...