Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrisbrownnn

CHRIS BROWN POBIŁ RIHANNE !! STRASZNE! A TAKA UDANA PARA BYŁA

Polecane posty

Gość chrisbrownnn

dlaczego faceci biją swoje ukochane?

Gość patologia crew
jak sobie wzięła niewyżytego gówniarza to ma 😴

Gość vvvvv
może była "unfaithful" ?

Gość ot zycieeee
udana? :D jak oni wszyscy w mediach:P udani tylko na papierze w gazecie.. a w domu..

Gość ja to myślę
że nie chciał żeby jej wątroba gniła

Gość chrisbrownnn
19 lat ma gówniarz rocznik 1989... chociaż w sumie rihanna zachowuje się jak szmata i każdego by to wnerwiało

Gość oj juz ktos sie musial odezwac
rihanna zachowuje sie jak typowa diva...... kurcze oamietam jeden z jej pierwszych wsytepow na zywo w studiu w anglii w progamie mizucznym, biedna nie nadazala spiewa i tanczyc jednoczesnie :-D az w koncu postwila na taniec ,chyba po to zeby tancerki sie tez nie zakrecily i caly wsytep poszedlby sie jebac....

Gość a ja wam powiem tak
ja zawsze uważałam że rihanna jest niesympatyczna i szkoda jej na chrisa... może po prostu nie wytrzymał? chociaż w żaden sposób nie chcę go tłumaczyć... po za tym uważam (wiem że głupie) ale że on jest z nią tylko dlatego że ona ma zielone oczy(jego matka też miała więc 50% szans na zielnookie dziecko) przez co podświadowmie wybiera mulatki z zielonymi oczami (podrywał leonę lewis(inf z pudelka) która ma ciemną skórę i zielone oczy i zaśpiewał piosenkę z lil kim która jest brzydka i nie umie rapować/śpiewać, ale również ma przenikliw zielone oczy i ciemną skórę.... ciekawe... w)

Gość a ja wam powiem tak
szczególnie że połączenie mulat z zielonymi oczami jest bardzo rzadkie, a jak już znajdzie się taka kobieta to chris na nią leci... a że była bita jego mama która miała podobną urodę, może podświadomie nie widział w tym nic złego