Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola22

szukam ciężarnych, które chcą sobie pomarudzić..

Polecane posty

Gość wiola22

Ja jestem w 20tc i zrobiłam się brzydka, pryszczata i do tego mam wielki brzuch i 5kg na plusie. Mam już dość :( Jeszcze są tu może jakieś nieidealne..?

Gość mozaikaoo
ja tez jestem gruba :( poza tym ciągle sie martwie. A lekarz tylko raz do tej pory zlecił mi badania i to takie podstawowe dupek...

Gość wiola22
a czym się martwisz??

Gość mozaikaoo
o zdrowie dzidziusia, kryzys, kredyt itp.

O z checia sie dolacze. Koniec 19 tygodnia, boli mnie wszystko, mam brzuch, piersi jak balony i chce mi sie plakac. Ale tak ogolnie to wszystko w porzadku :)

Gość ppppppppppppppppp
ech, a ja mam wielkie piersi, brzuch mi rośnie, pryszcze też, jestem blada i gruba:-( do tego wszelkie badania są mega drogie!

O tak, blada tez jestem. Swiece w ciemnosciach.

A tak w ogole to chcialabym cos przekasic ale nie wiem co. hehe tez mam problemy..

oj ja też jestem w 20 tyg może na twarzy nie wiele się zmieniłam ale za to mój tyłek tak, ja jestem 6 kg na plusie brzuch jak balon, z reszta to moja druga ciąża i w tamtej ciąży przytyłam 25 kg a w 7 msc położna pytała się czy ja na porodówkę idę, jakoś ciągłe liczenie kalorii i przestrzeganie stałych posiłków ciągły ruch nie zdają egzaminu rosnę jak balon a na kilogramy muszę uważać bo przy poprzedniej ciąży z powodu kilogramów miałam problemy z kręgosłupem i kolanami. no a poza tym to nie dam rady już tak szybko i dużo chodzić wlokę się za każdym z kim idę,

Mnie to sie w ogole nie chce chodzic, najchetniej bym spala naokraglo.