Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na h.j mi te walentyki

na h.j mi te walentynki

Polecane posty

skoro jestem sama do cholery

Gość ahahahahahader
ludzieeeee to tylko komercja jak tego mozna nie widziec i jeszcze sie przejmowac!! o zal mi ciebie! kochac sie i dawac sobie preznety mozna codzien a nie akrat 14. człowieku to dzien jak codzien co ty przeyzwasz

a czy ja przezywam??? tak tylko mówie

Gość ahahahahahkar
przezywasz skoro myslisz o tym od czwartku. upij sie ze smutku i rozpaczy ze nie dostaniesz tandetnego miska z napisame "i love you"..... człowieku zluzuj!

Gość a mnie też wkurwiają
Kilka dni pod rząd pytałam swojego faceta, jak spędzimy walentynki, czy ma jakieś pomysły i w ogóle... on powiedział, że nie chce mu się nigdzie wychodzić, a jak już bardzo chcę, to sama niech coś dla nas zorganizuję, on się dostosuje:-O Dziś przylazł z roboty i zapytał, czy poszłabym z nim, jego najlepszym kumplem i jego dziewczyną (śliczna laska, w której "mój" się durzy:-O ) do restauracji, do kina, na kręgle i gdzieś potańczyć do klubu. Kurwa, jak ja mu proponował, to twardo się upierał, że mu się nie chce, ale jak tamta laska rzuciła pomysł, to się ożywił i bardzo chciałby spędzić walentynki poza domem 😡

Gość ahahahahahkar
po co ci taki facet? rzuc go zanim narobi ci dzieci, ty sie rozytyjesz a on zacznie zdradzac

Gość a mnie też wkurwiają
*jak ja mu proponowałam