Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsjkss

różnice pomiędzy człowiekiem z miasta, a ze wsi ?

Polecane posty

Gość hsjkss

wpisujcie

miastowy nie umie się poruszać po podwórku gdzie latają kury wolnogrzebiące, omija kupy slalomem :p

Gość xyxyxyxyx
człowieka z miasta rozpoznajesz po sztucznej opaleniźnie , ze wsi po naturalnym zdrowym wyglądzie . Jak dla mnie to takie różnice

Gość hsjkss
jeny, no jaka jest różnica między nimi i czy w ogole jest ? np. miastowi sobotnie wieczory spędzają w modnych klubach, a młodzież ze wsi na przystankach autobusowych :P

Gość ladygaga30
temu ze wsi wystaje słoma z butów, w samochodzie wozi jajka, ćwiartkę świniaka i bankę mleka :D

Gość ladygaga30
miastowi sobotnie wieczory spędzają w modnych klubach, a ze wsi tańczą w remizie

Aaa. :P No... więc.. :p yyy... :P Ze wsi doi krowy na zabłoconym pastwisku, z miasta idzie do salonu i kupuje porsche. :D :D ;)

Gość weśśśnyak
Jo nie spendzom wieczoruf na pszystankó bo ó nas we wiosce to ałtobus siem zatrzymóje ó sołtysa we chałupie A różnicy nie mo- poza tem, że mjaztowe ludzie straśnie gupie som i nie umiejom krowów dojić Poza tem nie majo gnoju we chałupje a jo mam

Gość jkhgdgd
dla młodzieży ze wsi szczytem marzeń jest dostać się do zasadniczej szkoły zawodowej - zawód sprzedawca, w miastach ubiegają sie o prestiżowe licea:P

Gość wieśniaka poznasz
po zapachu,a raczej po odorze niemytego ciała

słoma to może wystawac właśnie miastowemu, ktorego rodzice pochodza ze wsi, a on wielkie panisko :o

Gość fsdafsda
i tutaj i tutaj mieszkaja chamy... ze wsi osoby sa moze mniej próżne, ale za to bardziej ograniczone

ludzie ze wsi sa milsi :D i mają gorsze podejście do zwierząt głównie

Gość fghjkl
zgłosiłem temat do usunięcia bo to jest RASIZM

Gość opinionka
jkhgdgd do zawodówy w miescie chodził, a teraz zgrywa kozaka ;-)

Gość fghjkl
jak mozna nabijać się z Murzynów albo wieśniaków ? To tesz sa ludzie

Gość zadne

Gość ktos topikiem leczy kompleksy
albo ten z miasta, albo ten ze wsi. Tyle.

człowiek z miasta jest cwaniakowaty, zbyt pewny siebie, ma wysokie mniemanie o sobie i jest bucem...człowiek ze wsi myśli że takie zachowanie ejst ok i chce mu dorównać...

Gość olefanna
ze wsi piją tanie wódki typu "lodowa" albo nalewki a z miasta spożywają dobre trunki np wisky z lodem a kobiety campari

Gość zadne
a co za roznica czy czlowiek jest ze wsi czy z miasta? nie rozumiem tego. Kazdy jest taki sam, a teraz na wiosce niejedni maja lepiej niz Ci w miescie. Moi rodzice zarabiaja miesiecznie 15tys, ostatnio kupili maszyny za 300tys zl. No kogo z was stac, mieszczuchy? ja studiuje medycne a nie ucze sie w jakiejs zawodowie.... przegrancy !!!!

Gość k******
ale pier******cie!!!

Gość wieśśśnyak
Pmimo isz som gupie, to my wszyscy we wiosce cenim ludziska z miasta bo automobile majom i jak któren pszyjedzie to da se czasem podotykać takiego cacka lób postać koło gabloty A staremu kwaśniakowi to podobno jeden pozwolił nawet w PRL-u na tylnim siedzeniu se posiedzieć - ale to może plotki som Tylko żeby tyle tych szlugów nie kopcili jak się na łagroturystyke zjeżdżajom bo łu nas chałupy strzechom kryte i w lecie co i rusz straż pożarna koni musi zakładać do furmanki z motopompom i lać na pogorzelisko

Gość lilkaliklaaaa
jkhgdgd śmieszny jesteś! ja studiuje na uniwersytecie więc nie wyjeżdżaj mi tu z tą zawodówką,którą pewnie sam skończyłeś na dwójach:) zarówno ludzie ze wsi jak i z miasta mogą być inteligentni.a skoro wypowiadasz się w taki sposób o dzisiejszej wsi,to chyba sam nie wiesz jakie są dzisiejsze realia.pojedź na wieś a może czegoś się dowiesz,bo na razie to rzucasz jakimiś stereotypami.

Gość opinionka
a wiecie, że jkhgdgd skończył zawodówę na kierunku ciągacz druta? I dwa lata był w pierwszej klasie?

Gość dsasdadas
w mieście więcej chamów i buraków, zwłaszcza jak przyjadą z pipidówy do większego miasta... Dwa tygodnie w Warszawie i sami "rodowici" Warszawiacy... Ludzie ze wsi muszą więcej walczyć o wszystko, jeżeli chcą do czegoś dojść i na ogół się im to udaje. Na wsi jest mniej patologii...

Gość piszesz że
różne opisane typy ludzi są i w mieście i na wsi - ludzie wszędzie tacy sami. I nie piszcie, że w mieście sami licealiści - mało to zawodówek mps-ów kmg, fryzjerów itp?

Gość Gogetta
A ja nie widze zadnych róznic... Wydaje mi sie ze ludzie ze wsi maja w sobie wiecej zyczliwosci niz miastowi jak wy to nazywacie.. Ja mam dziewczyne ze wsi i sam jestem z miasta i wiecie co wam powiem.. Rózni sie od dziewczyn z miasta tym ze jest naprawde porzadna a wiekszosc dziewczyn z miasta to laleczki barbie o blond wlosach co nie potrafia nic zrobic.. Moja Ukochana jest bardzo zaradna i pracowita i to sa jedyne róznice jakie zauwazam.. A jesli chodzi o wyglad czy inne tego typu rzeczy to nie widze róznic chociaz moja Dziewczyna jest dla mnie wyjątkowo piękna....