Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 432ededswefewesss

ciemne włosy,odcień bordo.. jaka farba?

Polecane posty

Gość 432ededswefewesss

cześć, farbuje włoski na kolor ciemny brąz - firma Loreal :) chciałabym mieć refleksy bordo.. coś takiego: http://ikf.com.pl/ff/73884/mini/7319109.jpg jaka farbe mi polecacie? na pewno nie kupie bordo bo nie chce intensywnego koloru .. :) myślałam albo nad szamponetką bordową [ po zafarbowaniu na ciemny braz ] albo pomieszanie farb...

Gość 432ededswefewesss
Napisałam refleks bordo !!! Od razu wyzywasz kogoś? żałosna jesteś.. a tylko czarna farba jest taka mocna,że potem jest problem z przejściem na inny kolor, a to nie tyczy się ciemnego brązu !

Gość 432ededswefewesss
Nie, wcale nie wyjdą ciemne..kumpela kupila bordo i wyglada jak wisniewski... zanim cos powiesz i kogos wyzwiesz to zastanow sie..

Gość 432ededswefewesss
Nie mam odrostow...pytam się na kafe bo pewnie wiele dziewczyn farbuje.. a nie chce miec łba czerwonego jak kolezanka..

Gość sie zdecyduj niemoto
wyobraź sobie, że wiele lat farbowałam się na ciemny brąz i wyglądały, jak czarne (ale nie tak smoliste, zwęglone, jak byłyby po czarnej farbie). Kładąc na nie inne odcienie (intensywne mahoniowe), mieniły się one jedynie refleksami w tym kolorze.

*rzucając bordo na farbowane na ciemny brąz włosy....

Gość 432ededswefewesss
Ja pier.dole.. jaka Ty jesteś nerwowa..weź wyluzuj .. na pewno, na pewno ..nie bądź śmieszna..

Gość 432ededswefewesss
a Ty taka wszystkowiedząca jesteś? nikt nie ma prawa sie zapytac bo zaraz jakieś obelgi ? zastanów sie nad sobą trochę :)

Gość 432ededswefewesss
dzięki za NORMALNA poradę :) a nie piżdżące wypowiedzi jakiejś frustratki ;) pozdro ;)

Gość 432ededswefewesss
Faktycznie,serwer zostanie obciążony przez mój temat.. no no .. a 30x dziennie pytanie ' jestem w ciazy ' ' ładna jest?' ? buahah... mieli racje co do osób na kafe... [ niektorych oczywiscie ] pozdro nieudaczniku zyciowy..

jeśli mówimy o nieudaczniku życiowym, to jesteś wręcz podręcznikowym przykładem. Temat i problem, jaki cię nurtuje, i którym postanowiłas zawalać forum, mówi sam za siebie :-O Czasem się zastanawiam, po co komu te łby na karkach, skoro nie potrafią ich używać:-O Twój jest chyba tylko od parady😴

Gość justa87
mam wlosy o kolorze soczystej maliny,teraz kupilam farbe z palette ciemny bordo. mam pytanie jaki wyjdzie mi kolor?

Gość Szmina 20
mam farbowane czarne wlosy, kolor mi juztroche zszedl takze mieni sie pod braz, chce sie przefarbowac chociaz wiem ze trudno bedzie ;/ chciałabym miec taki kolor http://i.pinger.pl/pgr120/93832921001f133e499d94d4/dulce45.jpg czy moglby mi ktos doradzic co zrobic :) bede wdzięczna! kazda fryzjerka mowi inaczej, a chce uslyszec tez wypowiedz innych ludzi ;)

Gość czarny_lotos24120
W takiej sytuacji to tylko do fryzjera... Ja też farbowane czarne włosy i próbowałam sama na wszelkie sposoby przefarbować na bordo, ale nic nie wyszło jedynie w słońcu mam czerwonawy odblask...

Gość monika0747553
Ja robiłam sobie na czarnych włosach czerwone pasemka różową farbą,wyszło super :)