Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morellka _ 27

brakuje mi faceta, komu jeszcze?

Polecane posty

Gość morellka _ 27
a dla ciebie co oznacza:D?

dla mnie podstawą normalności jest umiar z alkoholem zero narkotyków szczerość i takie tam Dla sporej części ludzi jestem świrem bo jestem domatorem :)

Gość senioritkaaaaaaaaaa
a weszłybyście drugi raz w związek z tym samym facetem...../ mnie kusi... ale rozum warczy NIE! dziś.... kumpelka starsnie sie cieszył a ze zdanego egz .. latałą p uczelni i przytulała si do dziewczyn... nagle na drodze stanął mój były.... hmmm.... nikt za nim nie przepada..... aż ak bardzo heh i z hasełkiem do niej że on tez chce sie tez przytulic.. twarz jejs ei skrzywiła ale.... zrobiła to..... a mi tak głupio serce drgnęło choć ona nic do niego ani on do niej... bo ona zajęta.... a mi drga..///

po tym co ja przeszlam nigdy w zyciu bym nie chciala sie z tym palantem zwiazac! zaczynam widziec ze los mnie uchronil przed kolejnym gnojem w moim zyciu i jestem wdzieczna temu dupkowi ...

Gość morellka _ 27
kto ja? czy lubie imprezy? domator co w domu ciagle siedzi to tez niedobrze, czasem trzeba wyjsc do ludzi:D

dokladnie ja lubie wyjsc sie pobawic potanczyc hehe nie moglabym miec faceta ktory tego nie lubi..

Gość morellka _ 27
wracajac do pytania czy wrócić do kogoś z kim się było - moja odpowiedz zdecydowanie NIE - bynajmniej z mojego doświadczenia. Chyba ze oboje na maxa chcecie byc ze soba i rozstanie bylo totalnym błędem. Moje decyzje były podejmowane rozsądnie i uważam ze nie zdecydowałabym sie na tak drastyczny skok:D

Gość morellka _ 27
zaciekawiony a tanczyc umisz? moze tu lezy problem? chcesz to moge cie poduczyc jak sie obracac:D

zaciekawiony przykre.....ale czemu? tarcisz najlepsze lata na siedzeniu w domu? yyyyy masz u mnie minusa:P:Dhihih

Gość senioritkaaaaaaaaaa
dziękuje morelko... to że mam na niego cały czas chęć wynika chyba z tego ... ze od dłuższego czasu nie mam nikogo przy boku....

Gość morellka _ 27
senioritka - ale to jest tylko moje zdanie - z jednym takim wracalismy do siebie kilka razy za kazdym razem ja chcialam, ale to byl blad bo potem znow sie rozstawalismy i znow, na szczescie to teraz moj najlepszy kumpel, bo znamy sie jak łyse konie i moje fochy mu niestraszne i sie z nich smieje. jest jeden minus - jego zona mnie nie znosi:D

Gość naturalnaaaaaaaa
mi tez brakuje nawet nie mam sie do kogo przytulic:( poza tym zaczyna mi odbijac i chyba niedlugo bede calowac fald koldry z rozpaczy:(

obracać to ja sie umiem :) po prostu jedni imprezują a inni nie zawsze na masówkach zuca mi sie w oczy chamstwo szpanerstwo i takie tam kolesie chcący sie pokazać bo tatuś furę pożyczył typy z cyklu a co dzień rano budzę sie z nową koleżanką Nie nie ja podziękuje

Gość morellka _ 27
jak tu ktos wyzej zaproponowal:D kup misia:D

morelka nie podoba ci sie moj pomysl z misiem to nawet lepsze niz facet bo sie nie odzywa:P:D

Gość morellka _ 27
jak tu ktos wyzej zaproponowal:D kup misia:D

Gość Czarny Mag
A jakiego faceta byście chciały drogie Panie?? Taki nie dobry taki też albo to albo tamto. Jak tak sobie czasem Was poczytam tu i tam to dochodzę do wniosku, że nie spełniam w zasadzie oczekiwań większości dziewczyn. Przez te wasze poszukiwania ideału to ja ciągle sam musze być :P. Pozdrawiam. :)

Gość morellka _ 27
Czarny Magu, ciężko tak napisać czego wymagamy "od ideału" mozna pisac ze powinnien miec to i tamto i jeszcze to, a potem sie laduje z kims na kogo totalnie nie zwrociloby sie uwagi,ale ma to "cos" i kaplica:D milosc na amen:D

o kobietach? hihih nie moj drogi to wy macie pierwsze miejsce jestescie w tym najlepsi..wszyscy bez wyjatku:D

Gość Czarny Mag
Hmm ale tendencyjna ta stopka i w ogóle to same stereotypy w niej są. :) Nigdy nikogo nie chce upokorzyć bo to małostkowe jak dla mnie. A jeśli musiałem od kogoś odejść to traktowałem to jako osobistą porażkę dlatego, że po prostu coś co miało być piękne nie udało się. morellko_27 ale w jaki sposób ktoś na kogo by się nie spojrzało normalnie nagle ma to "coś". Przecież jak się w nim nic nie widzi to nagle się tego nie ujrzy przecież. :)

A ilu facetom się nudzi samotne życie, tego się nie zastanawiałaś? Wniosek nasuwa się sam trzeba szukać faceta, który tak samo cierpi jak Ty. Przedstaw swoje wymagania jakiego pragniesz faceta, a być może zgłosi się taki, który spełnia twoje kryteria i poda namiar. POZDRAWIAM

no tak zapomnialam jacy wy wszyscy jestesci cudowni do rany przyloz a te wszystkie zle rzeczy opisane w stopce robia kobiety:D