Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morellka _ 27

brakuje mi faceta, komu jeszcze?

Polecane posty

przykro mi ale takie jest moje zdanie moze sie to komus nie podobac ale mi tez wiele rzeczy sie nie podobalo przede wszystkim to jak traktowali mnie faceci niestety dzieki nim mam teraz antypatie do wszystkich i powiem ci ze ..nie interesuje mnie to dobrze mi z tym nie chce nikogo poznawac bo pewnies koczy sie jak zawsze standardowo...nie chce z nikim wchodzic w zadne relacje po prostu czasami jak czlowiek jest tak mocno oszukany zraniony to ..zwyczajnie unika wszystkiego i wszystkich:(

ja zawsze trafiam na ta gorsza polowe poza tym udalo mi sie wyjsc z tego gowna (w ktore wpadlam dzieki wiadomo "facetowi" )i powiedzialam sobie ze jak mi sie to uda nigdy wiecej i dzielnie sie trzymam:D

po prostu bardzo ostatnim razem to przezylam bardzo bylo ze mna zle :( smutne do jakiego stanu doprowadzilam siebie i swoj organizm ...:( mna sie zawsze kazdy bawil mam juz tego kurwa dosc! ( sorry:P:)

oczy_wiscie ze masz prawo do takiej oceny:)ja tez cos moge powiedziec na ten temat....ale nie pora i nie czas ku temu:) ja osobiscie zastanowil bym sie dlaczego sie tak stalo????zastanowil nad soba,jak to mowia "jezeli kobieta zdradza faceta to czesto ma ku temu powazny powod"...

nikogo nie zdradzilam nikogo nie oszukalam nie prowokowalam itd wrecz odwrotnie zostawilam wszystko ....zaryzykowalam i fostalam kamieniem w leb:( nie mam sie czemu przygladac nie mam sobie nic do zarzucenia ja bylam fair i zawsze dostaje po dupie za to..za dobra bylam:( przykre ale tak bylo... masz miekkie serce musisz miec twarda dupe niestety taka prawda

musze przyznac ze czesto zdziry maja wartosciowych facetow:) moze powinnas dla odmiany zaczac byc taka "zdzira"(bez obrazy)

Gość Czarny Mag
A mi się jednak wydaje, że mimo wszystko za jakiś czas znów będziesz z jakimś panem bo ciężko w samotności trwać bez końca. Życzę, aby tym hipotetycznym razem było wszystko dobrze. :)

nie lubie jak mnie facet obmacuje na 1 spotkaniu jak sie do mnie klei jak wklada mi reke pod bluzke jak sie zaklada z kolegami o mnie jak wlazi mi nagi do lozka jak proponuje tylko sex na 6 mc bo on musi miec kochanke bo zona daleko jak proponuje sex w zamian za prace jak szef zaprasza na drinka jak siada mi na kolana w pracy jak wypytuje o moje zycie seksualne jak kolega faceta nazywa mnie dziwka mimo iz nie ma powodu itd mozna by mnozyc tych sytuacji :O:O:O jak tu sie nie zniechecic?:O

nie bede z nikim juz mam dosc nie pozwole aby jakis facet sie do mnie zblizyl tak go zniechece ze sam ucieknie

zostawiona....troche jak na "Sexmisji"hehehehehe....proponuje napisac do zaciekawionego....moze to wlasnie on,wnioskuje z jego wpisow:)))

mnie te syt nie bawily:( ale niestety tak mam ja skromna dziewczyna cicha niesmiala nawet sie nie maluje tak kazdego dnia nie ubieram prowokujaco a mimo to takie syt mi sie zdarzaja...

do Postawionej. Przykro mi, że zawiodłaś się na facecie, który Cię skrzywdził, ale nie wszyscy są tacy jak myślisz.Ja też bym wystawił stopkę o podobnej treści, a mam dowody o zostawieniu mężczyzny z dzieckiem, a samemu iść do kochanka i wrócić po kilku dniach, okłamując swojego męża, że było się u siostry 200km od miejsca zamieszkania, a ilu Was jest, co przyprawiacie rogi swoim mężom. Nie żalą się jak Ty, a więc jeśli możesz, to skasuj ten napis na dole.

Gość Czarny Mag
zaciekawiona a jak facet zacznie po prostu z Tobą rozmawiać jak człowiek z człowiekiem to też go zniechęcisz nawet do niewinnej rozmowy... to będzie nie ładnie z Twojej strony. :)

ja sie nie zale:P nie robie z siebie cierpietnicy po prostu opisuje co mnie spotkalo i tyle a ta stopka mi pomaga hihih wiec jej nie skasuje poki co chyba ze zaczne inaczej myslec a na to sie nie zanosi....zadnych facetow zanych milosci

fiutek....niezle!ja mialem podobnie ale bez dziecka....gdyby bylo,to ta kobieta juz by nie weszla do mojego domu!i Basta!

Gość Czarny Mag
Przepraszam "zostawiona" miało być :P

rozmawiac ale o czym? bo jak w miejscu pracy o pracy to ok ale jak jakies umizgi to zaraz mu taka wiazke dam ze juz nigdy na km nie podejdzie:P

kochliwy ja zawsze na takich trafiam ostatnio jade do faceta za granice zostawiam w polsce prace znajomych rodzine studia a on wyskakuje mi ze swoja dziewczyna:O to jzu bylo apogeum mojej cierpliwosci!

Gość Czarny Mag
Ha! Czyli jednak bierzesz pod uwagę rozmowę z facetem... widzę, że pękasz powoli :P. :)

ja pekam? jak sie zapyta ktos wpracy o sprawy sluzbowe to musze odp ....a mizdrzyc sie niech idzie do innej:P

fajnie sie z wami pisze ale musze zrobic obiadek i isc z pieskiem na spacer...zonka wraca ze szkoly i bedzie baaaaardzo glodna:))) pozniej sprawdze(za 45 minet)heheheh......czy jeszcze ktos pisze.pozdrawiam wszystkich:))))

Gość Czarny Mag
Ale w pracy może zacząć się temat o jakimś wydarzeniu albo fajnym miejscu, albo poprosi Cię o opinię w jakiejś sprawie nie służbowej na której się znasz akurat i co nie odpowiesz? :P