Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika 1977

przyjaźń z facetem bez sexu-czy to możliwe????

Polecane posty

skategirl wiesz po 10 miesiącach ciągłej walki traci sie optymizm Sytuacja jest cholernie skomplikowana może to ja ją nadmiernie interpretuje Ale jak przyjąć do wiadomości i sie z tym pogodzić ze urodziny spędzone tylko we dwoje ze wspólne weekendy ze sylwester tylko we dwoje ze to zwykła przyjaźń ??

Tu chyba potrzebna jest szczera rozmowa... Porozmawiaj z nią, powiedz co czujesz, ze jest Ci ciężko, ale nie naciskaj... Wiesz co doskonale Cie rozumiem. Ł po długim czasie powiedział mi jak mu było ciężko. W ogóle inaczej odbierał to co mówiłam, co robiła.... Myślał, że daję mu jakieś znaki, doszukiwał się czegoś, czego nie było.. Co do tych wieczorów, do Sylwestra... Powiem Ci tak u Nas były nawet wspólne wyjazdy na wakacje, wszystko robiliśmy razem i tez wiem, że inaczej to interpretował. To się ciągnęło przez ok rok, później porozmawialiśmy tak bardzo poważnie, o tym co czujemy, czego oczekujemy od tej znajomości. Wtedy dopiero tak naprawdę sytuacja się wyjaśniła.

skąd ja znam nadmierna interpretacje doszukiwanie sie jakich znaczeń ktoś pomyśli ze jestem głupi że dawno powinienem sie wycofać ja wiem na czym stoję ona chce przyjaźni ja chce więcej Rozmawialiśmy o tym każde z nas upiera sie przy swoim zdaniu a żadne z nas nie chce się stracić szału dostaje kiedy zasypia przy mnie i jedynie co można to się przytulić

No w takim razie chyba musisz się z tym pogodzić... Możesz mieć albo przyjaciółkę i tylko przyjaciółkę, albo zerwać kontakt (chociaż czuję, że tego najbardziej byś nie chciał i tego nie zrobisz). Może jej się kiedyś odmieni, przecież to nie jest powiedziane, że nigdy razem nie będziecie. 3 mam za Ciebie kciuki :)

Poczekaj trochę, może sytuacja sama się wyjaśni. Przyznam Ci się, że sama nie raz myślałam żeby przejść na inny stopień znajomości. Każdy mi mówił gdzie Ty lepszego chłopaka znajdziesz, on jest w Ciebie wpatrzony jak w obrazek, dobrze byś z nim miała... Ale mi zawsze brakowało tego czegoś... Nie było tej chemii. Wiem, że jest najlepszym facetem jakiego znam, ma do mnie ogromny szacunek, znosi moje wszystkie fochy:P Ale nie potrafię na niego spojrzeć jak na faceta... Dla mnie jest jak brat i chciałabym, żeby tak zostało już na zawsze. Może u Was jest podobnie... Nie wiem, to skomplikowane. Chyba to prawda co mówią ludzie, że prawdziwej przyjaźni między dziewczyną, a chłopakiem nie ma... Bo tak, czy siak jedna strona zawsze czuje coś więcej i zawsze chce czegoś więcej...

Gość możliweeee
Możliwe, ale jak naprawdę nigdy nie pójdziecie razem do łóżka. Jak pójdziecie choćby raz to może być koniec przyjaźni, zwłaszcza jak macie innych partnerów.

Gość niczeń
prosta ospowiedż : NIE