Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem .. ..

Doświadczone mamy doradzcie - chodzik.

Polecane posty

na racja mój synciu ma taki kibelek, jest super ale oni skoro mają już dziecko to po co im kolejny nocnik najlepiej zapytaj czego potrzebuja i tyle

Kasiula rozumiem o czym mówisz, ale wydaje mi sie ze nowa lalka to zupełnie inna sprawa. Generalnie chodzi mi o to, że skoro mój prezent ma także odciążyc w pewnie sposób rodzicom to warto kupić cos na co sami musieli by wydać pieniądze,poniewąż tego nei mają. ...

Gość margi78
jestem mama rocznej dziewczynki,tez chcialam kupic chodzik ale pediatra przestrzegl mnie przed tym,dzieci powinny jak najdluzej raczkowac,udowodniono ze wplywa to korzystnie na rozwoj mozgu i potencjal dzieka,takze tez nie kupilam i odradzam,a nocnik z pozytywka to fajna sprawa,moja juz od pol roku korzysta i uzywamy mniej pieluszek

ja synka zaczełam sadzać jak miał 6 miesiecy( już siedział), żeby sie przyzwyczajał i nie bal sie kibelka

Rozmawiałam, wspomnieli o chodziku, ale sama juz nie wiem .. same negatywnie (uzasadnione zdrowym rozsądkiem i poradami lekarzy) opinie, dlatego zaczełam sie zasdanawić czy chodzi to dobry pomysł ...

no ale nocnik nocnikowi nie równy, chodzi o to że ten nocnik jest fajny i dziecko chętniej może na nim siadac:) a sadzać można już półrocznego malucha:) Ja bym się z takiego prezentu ucieszyła dla córki:)

2 miesiące

kup ten nocnik mój mał dostał ma mikołaja od chrzestnego i tez mial tyle jak zaczoł siedzieć to go zaczełam sadzac jak juz pisałam, bo np. syn brata ma 1,5 i jak widzi nocnik to placze, a mój ma teraz9 mies i rano jak go tylko sadzam kupka jest i pielucha mniej;)

madoonna dzięki za zaangażowania :)

W ogóle dzięki wam wszystkim - zrezygnuję z chodzika i zastanowie się nad czym porzadnym