Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko dla doroslych

TYLKO DLA DOROSLYCH

Polecane posty

Gość Tylko dla doroslych
ja nadal tesknie za tym co mielismy wczesniej a bylo wspaniale i pragne z mezem miec wspanialy sex ale napisalam otwarcie do was i mam sama z tym wielki problem

Gość Tylko dla doroslych
PRZESTAN WARIATKO TCHORZU PODSZYWAC SIE PODE MNIE I WYPISYWAC WARIACTWA BO TO SWIADCZY WLASNIE KIM TY JESTES ZBOCZONA

Gość Tylko dla doroslych
Moj Ukochany Afrykanski Przyjacielu! Spotkajmy sie, z dzika checia oddam Ci w posiadanie moje lono po przejsciach :) Zapros swoich kolegow, niech oni tez maja cos z pobytu w Polsce :)

Gość Tylko dla doroslych
Wy się śmiejecie, a ja już zaczęłam mojemu peniskowi pisać poematy miłosne :( Wiem, że będę musiała wkrótce z nim zerwać, bo to, że mam pod bokiem kochanka jest dla mnie okropne :-O Nie możemy być razem. Czuję się niczym Julia, a penis to mój Romeo, a raczej Peniso :-O

Gość Tylko dla doroslych
NA SAMA MYSL O TWEJ MURZYNSKIEJ KNADZE AZ ROZWARLY MI SIE UDA... BIERZ MNIE, JESTEM TWOJA!!!

Gość a moze ja powiem do zyda
nie dawaj futru tej glupiej podszywajacej sie pomaranczy nie odpowiadaj to sie jej znudzi pod ciebie podszywac to na pewno jakas smarkata

Gość Tylko dla doroslych
pewnego dnia wypije trucizne prosto z czlonka mojego meza i umre, niczym bohaterka szekspirowskiej tragedii. i pokaza mnie w telewizji :D

:) w sobotę walentynki-przygotuj winko, kolacyjkę a pozniej wyjmij wibrator- w takiej "oprawie" Twoj facet nie powinien miec oporów przed tą zabawą.Zresztą zastanów się co Ci nieodpowiadałow seksie z męzem-moze go nie czułas w sobie? moze zbyt mało czasu trwała gra wstępna? moze zapomniał o pieszczeniu-piersi, szyi,karku itd jak juz ustlisz o co chodzi to łatwiej wprowadzicie pewne zmiany-wystarczy niekiedy inna pozycja, nieco dłuzsza gra wstępna:)

Gość Tylko dla doroslych.
Uwaga, ten tchorz przejal moj nick... :o

Gość Tylko .dla doroslych
Da sie jakos odzyskac ten nick, czy nie? Boje sie troche tego wieczoru, a co jak maz sobie pomysli, ze jestem nienormalna? albo jak poczuje sie niemeski, bo nie potrafi mnie zaspokoic?

a poza tym, to co powinnam przygotowac na taka kolacje? macie jakis pomysl, co zrobic, zeby go nie wystraszyc?

Do miss Kafeteri - dziekuje za madre rady i wiesz co uczynie tak bo mysle ze moj maz byl pierwszy i jedyny w lozku i ja nie znalam jak moze byc inaczej wiec odpowiadalo mi to z mezem do tej pory

niku się nie da przejąc chyba ze się zna hasło;) co do męza-tego juz nie wiem ja:P ale spróbuj a się przekonasz -a jak nie to mozesz mu pokazać jak ty sie pieścisz tym wibratorem aon niech "dokończy" Co do męza-pamiętaj seks jest wazny ale to nie wszystko, liczą sie codzienne drobne gesty

teraz juz ta glupia pomarancza sie pode mnie nie podszyje Mysle, ze wykorzystam dzien Walentynek i przygotuje kolacje przy swiecach tylko nie wiem jak to zrobic z tym penisem zeby meza nie urazic tym

Gość Tylko dla_doroslych.
to podszywacz zaczernił mój nick, podszywaczom dziękuję !! Nie wysilajcie się. Czy jest tu ktoś, kto może mi pomóc w moim problemie? Ja naprawde źle się czuję, że mój mąż nie potrafi mnie zaspokoić, a ten silikonowy penis to jest już u mnie prawie na porządku dziennym. Kocham męża ale chciałabym, żeby zaspokajał mnie jak prawdziwy mężczyzna.

odkad poznalam czym jest orgazm, seks stal sie dla mnie duzo wazniejszy niz kiedys ;) boje sie strasznie, jak on moze zareagowac... nigdy nie spodziewalam sie, ze postawie go w takiej sytuacji... najgorzej tylko, jesli on uzna mnie za jakas wariatke i perwera - oboje jestesmy praktykujacymi katolikami i do tej pory nic takiego nam nie przychodzilo do glowy :( boje sie, ze moze zle to wszystko odebrac :(

podszywacze to debile !

mam dobrego meza i nie chce zeby mu bylo przykro zeby on myslal ze ja wole sztucznego penisa niz jego i troche mi tez wstyd szczerze mowiac moze dasz mi jakas rade jak to zrobic zeby wyszlo dobrze

prosze, nie odpisujcie tej wariatce z czarnym nickiem :o chce jakis rad, bo to na pewno niewyzyta smarkula :O miss, dziekuje za pomoc dobrze wiedziec, ze mozna tu na kogos liczyc :)

czy mój penis powinien się wyspowiadać z tego, że uprawia ze mną nierząd? Boję się, że po śmierci trafi do piekła, a nie do nieba dla silikonowych penisów :(

Nie potrzebujesz czasem trochę czułości? sztuczni penis Ci tego nie da... Nie wiem, ciężką masz sytuację a jedyne wyjście to zrobić cos by z Twoim mężem było Ci lepiej, nie wiem, może poproś go dyskretnie o np. masaż erotyczny pobudzający erogenne punkty, to wzmacnia przyjemnosci, może popadliscie poprostu w rutynę i potrzebna wam jakaś zmiana... Ale wiadome jest to, ze predzej czy pxniej i tak musisz z mężem o tym porozmawiać.

Nie podszywaj się pode mnie czarny nicku! Ja mam tu problem, a ty sobie tak pogrywasz? Wszystkim innym dziekuję za normalne odpowiedzi, a was podszywacze mam w głębokim poważaniu!! Możecie sobie pisać co chcecie!!!!

maz jest zadowolony i po sexie zawsze mi mowi ze jest cudownie ze mna To wina lezy po mojej stronie ze ja teraz ostatnio zaczelam nie miec ochoty z mezem na sex i czesto go odpychac zaczelam i wiem ze to zle, ze zle postepuje ale to samo mimo mojej woli przychodzi

Ale to on ma masaz Tobie zrobić :) Jak Ci sztuczny penis sprawia więcej przyjemności to jedyna rada jest taka, zeby on sam się podszkolil w tej dziedzinie.

wiem ze to idiotyczne ale jak sprobowalam sie sama zadowolic to orgazm byl bardziej zadawalajacy trudno to mi opisac i sama na siebie jestem zla bo tylko sobie w zyciu pogorszylam a przeciez mam cudownego meza i to z nim chce zeby bylo cudownie