Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze to chore ale

poradzcie

Polecane posty

Gość moze to chore ale

ja mam 25 lat a on 19 . strasznie mi sie ten koles podoba, warto cokolwiek zaczynac ?

Gość nie warto

Gość baletka_paletka
zgadzam sie z wypowiedzią powyzej :)

Gość a ja mam dosyc
no sama mysle o tym , jakos im b wiem ze to dzieciak i nie powinnam to tym b chce , on sie wydaje byc taki zajebisty , taki milut itp serio jakos tak dziwnie mam ze mi sie w huj spodobal ,ale nie wiem czy jak nie zaczne robic podlotow to nie pomysli ze jakas stara baba sie go czepila..........

Gość a ja mam dosyc
wiem ze mial laske dlugo ale juz nie sa razem

Gość moze to chore ale
mam zrobic pierwszy krok czy tylko kocio sie smiechac ?

Gość m t ch a
olenska a jak ?

To chyba zalezy od tego czego oczekujesz od faceta. Jezeli tylko sie bawic to chyba nie ma problemu

Gość aj aj jestem ewa
ale halooo olenka Ty z nim jestes z tego co po lebkach przeczytalam , wiec masz luz .,...mi sie koles podoba strasznie , nie wiem jak podbijac jak sie poznaliscie ?

Gość innych
tez prosze o opinie

Gość baletka_paletka
autorko - jutro sa walentynki, wiec moze to jest dobry pomysl? (mimo, iż ja nie obchodze tego swieta). Jesli sie znacie, mozesz spytac np. jak spedzasz dzisiejszy dzien (a wiesz przeciez ze nie ma dziewczyny) bo ja prawdopodobnie zostaje w domu, wszystkie moje przyjaciolki sie gdzies umowily. Skoro nie masz nic w planach, moze pojdziemy razem na spacer/herbate/kawe obojetnie:) Nie wiem czy sie znacie na tyle, mozesz poprostu wyslac mu tez wiadomosc na jakims portalu typu nasza klasa :) No nie wiem na jakiej stopie jestescie, ale napewno Walentynki są dobrą okazją :)

Jakbym w momenci gdy go poznałam wiedziala ile ma lat to pewnie nic by z tego nie wyszło. Traktuj go tak jak bys traktowała kolesia w swoim wieku tylko wiadomo nie mozna po nim az tyle oczekiwac

Gość baletka_paletka
oczywiscie ze tak jak kazdego innego (swojego rowiesnika)! Ja generalnie nie jestem zwolenniczką czekania, az sie sam zjawi na bialym koniu, dlatego moje pomysly sa moze malo romantyczne, ale jasne :)

Gość innych
znamy sie tak ze pracujemy w jednym budynku i zawsze sie widzimy ale ja tam chodze i boje sie ze sie zblaznie jak mu cos zaproponuje o on odmowi .jakby to bylo ze ryzy fizyk to bajka ale wiem ze jak sie zblaznie to bede musiala sie z nim i tak widziec znamy sie z widzenia zamieniamy kilka slow itp

Gość baletka_paletka
Moim zdaniem powinnas sporobowac, nawet ryzykujac odmowę. Ja bym tak zrobila. Moze macie w pracy okazje sie spotkac i pogadac dluzej? Badz znajdz jakis pretekst typu, ze chcialas cos pozyczyc, i powiedz cos niezobowiązujacego typu: ehh jutro znow sie nudze - swieto zakochanych, wszystkie kolezanki wychodza, a ja zostaje sama, a Ty jak spedzasz jutrzejszy dzien? Moze podczas rozmowy uda ci sie wyczuc jak On to widzi? Sadze, ze to dobry pomysl :) No ale decyzja nalezy do Ciebie :)

moja bardzo dobra koleżanka ma faceta 5 lat młodszego. Jak zaczęli się spotykać on miał 19 lat, ona 24. Są dalej razem, on w tym roku skończy 24, ona 29... Wiesz, to nie jest tak do końca łatwa sytuacja, ale możliwa. Znam dwa szczęśliwe małżeństwa z różnicą wieku 2 i 3 lata, a zaczęli się spotykać ze sobą jeszcze jak byli w liceum, a to jest tak, że różnica wieku z czasem ma coraz mniejsze znaczenie - tzn. różnica wieku jak facet ma 15 a kobieta 18 jest dużo wyraźniejsza chyba niż w Twoim przypadku... próbuj, może coś z tego wyjdzie :)

Ja bym radziła na początek po przyjacielsku. Macie jakies przerwy w pracy? Wspólnie spędzona przerwa byłaby dobrym pomyslem na początek o ile takie macie Moja znajoma poznała faceta w pracy i zaczynali od wspólnego obiadu na przerwie

Gość innych
nie my nie pracujemy razem tylko ja jem obiady tam gdzie on pracuje wpadam na chwilke nie ma czasa na dluzsza rozmowe :-(

Gość ods
odswiezam

Gość a po co mlodemu facetowi
stara baba?

W takim razie nie wiem co poradzic. Chyba lepiej zeby na poczatek to była neutralna znajomosc niz propozycja spotkania. Nie wiem czy masz taka mozliwosc. Np taka niewinna rozmowa po pracy Chociarz pewnie konczycie o roznych porach