Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

zarwana noc

Polecane posty

po poteznej dawce snu: 0 godz, 0 min i 0 sek czuje sie jakby mi ktos kijem od baseballa przyjebal w glowe a jeszcze pol godz temu czulam sie wyjatkowo rzesko:-O

Gość tylko se w glowe
palnij z tego powodu

nie zamierzam sobie palnac juz czuje sie palnieta:-O misiu, sporo mnie to kosztuje ale macham Ci na dzien dobry 🖐️

blad wlasnie wcale nie zamierzalam usnac czasami mi odwala i cos sobie postanawiam: wczoraj to bylo wlasnie posanowienie, ze nie usne przez cala noc:) i sie udalo:P Ty wiesz ile rzeczy mozna pozytecznych zrobic przez ten czas?:D

trzeba miec jakies cele w zyciu moj drogi:-O cel nr 2- nie usnac w drodze na spotkanie ktore mam na 10 bede pozniej, musze wybywac z domu 🖐️ ps. przy okazji podziele sie informacja, ze od porannej kawy chce mi sie rzygac:-O

Gość Luśka z W..
Tamarciu 🖐️ Nigdy wcześniej Ci się to nie zdarzyło? Np. kiedy musiałaś zakuwać?

Gość ojjjojjjj
---> Tami dziewczynko nie rób tego więcej jak nie musisz, zobaczysz, zobaczysz jak potem odbije się to na urodzie. Trochę żartobliwie, ale bardziej na poważnie, zarywanie nocy szkodzi na wszystko, naprawdę! :)

mam wiekszy problem niz zarwana noc niechcacy ktos mi wrlozyl do ucha cos ostrego i krew mi leci ze srodka boli mnie:-(