Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do właścicieli psów

Do właścicieli psów!

Polecane posty

Gość dsdsa
zauwazylam tez ze bardzo wazne jest by pies załatwial sie codziennie, nie ma wtedy problemow typu nagly napad potrzeby wyjscia czy problemy z wyproznianiem,nie wazne czy chodzicie z psem 40 min czy 2h najwzaniejsze zeby pies ie wdobrze wyproznil moj nieznosi wrecz sniegu deszczu i spacer nie raz trwa 2 min w zimie wpada na snieg sadza dupke bo to sunia potem odrazu przechodzi w pozycje "Małysza" :) zalatwia sie i pruje do domu ile sił!! za to w lecie do domu jej nie zaciagne :)

Gość wanka wstanka
dsdsa -> ah jaka ty madra i odpowiedzialna jestes Widzę, ze już by chętnie zrobił kupę, bo widać to po chodzie, ale jak widzi, ze za wczesnie skrecamy i ze spacer pewnie tego dnia bedzie krótszy, to trzyma dalej. Ale ty oczywiscie wiesz wszystko najlepiej

Gość wanka wstanka
Poza tym te osoby, które piszą, że wychodzą z psem 2 razy dziennie, pisza tez, że wypuszczają psa oprócz tego do ogrodu.

jak widzisz,że pies już chce kupsztala to po prostu stajesz w miejscu i cerpliwie czekasz moja pochodzi sobie chwilke w kółko i już:)

Gość dsdsa
wanka wstanka--> nie rozumiem jak pies może robić cos specjalnie...najpierw piszesz głupoty potem to prostujesz, pies chce sie zalatwić a ty ciagniesz go do domu gratuluje w takim razie poczucia humoru dziękuje za komplement :)

Gość moj pies tak samo
Kto napisalm, ze sie ciagnie zalatwiajacego psa do domu? :O I moj pies tez specjalnie robi rozne rzeczy :P Niech sie ciesza Ci, co nie maja w domu psa cwaniaka :D

Gość moj pies tak samo
ci mialo cyc ;) z przyzwyczajenia Shift mi sie wcisnal ;)

Gość dsdsa
jakiego cwaniaka?

Gość wanka wstanka
Odpieprz się. Niczego nie prostuję. Pies oczekuje, ze spacer bedzie jak zwykle 40-minutowy. I wtedy po góra 15 minutach robi kupę. Jak widzi, że wybieram inna drogę, którą wybieram wtedy, jak spacer ma byc krótszy, bo kazdemu czasem moze cos wypasć, to po 15 minutach NADAL nie robi kupy, a widzę, że musi. I wcale go nie ciagnę z tym gównem do domu, po prostuy jeszcze chwilę postoję w miejscu i w końcu z niechęcia, ale zrobi. Zresztą nie muszę sie przed tobą tłumaczyc. Uwielbiam te kafeterie własnie za to, że na kazdy topik prędzej czy później przyjdzie jakas WSZYSTKOWIEDZĄCA, która wszystkim innym powie, ze wszystko robią xle, a ona robi dobrze i tak sie powinno robić.

Gość wanka wstanka
Jak ty masz tumaniastego psa, który nic nie umie wymyslic i nie ma za grosz sprytu, to juz twój problem. Mój pies - i jak widac nie tylko mój - jest przebiegły, inteligentny i nie da sie robic w kulki. To tyle

każdy pies to cwaniak....jeśli mu na to pozwolisz już od szczeniaka trzeba uczyć,że to ty rządzisz \"stadem\" i pokazać psu jego miejsce w hierarchii

Gość moj pies tak samo
ja wiem o co wance wstance chodzi, bo moj pies tak samo robi :D cwaniak, mo mu sie wciaz kombinerki wlaczaja :P

Gość dsdsa
nie chce mi sie czytac tego co piszesz wybacz widze tylko ze irytujesz sie z byle gówna, współczuje! :o pewnie lejesz psa jak szczeka albo za długo spaceruje szkoda gadać, jesteś kiepska :o

Gość wanka wstanka
i nawzajem to była moja ostatnia wypowiedź skierowana do ciebie, więc juz nie porozmawiamy

Gość dsdsa
hahah dziewczyno poczytaj troszke o rozumowaniu psa zamiast interpretowac jego zachowaniem z paulo coelho :D :D hehehee pies "pomysłowy" pies z "wyobraźnią" no nie niestety mój pies jest psi i może niech taki pozostanie a ty masz racje nie tłumacz się, dla mnie takie osoby jak ty to przysmak na forum wpadam tu zawsze gdy chce sie posmiać i poszydzić z czyjejś głupoty no to teraz dawaj zjedż mnie na maxa!!!! hahahaha :D

Gość dsdsa
hahah a jestescie przezabawni :D historie o złośliwości zwierząt to mity do złośliwości zdolne są jedynie szympansy czyli zwierzęta zdolne do rozumowania drugiego stopnia biedne te wasze psy posądzane o coś co jest im obce pewnie knuja teraz cos w zaciszu waszego domu :D :o