Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess24547

płaski brzuch w 2 tyg.

Polecane posty

Gość princess24547

proste ćwiczenia...cokolwiek pomożcie mam mało czasu...

Gość thin
witaj ile ludzi tyle pomyslow :) ja powiem Ci o swoich doświadczeniach, wiec juz sprawdzone - ja robilam 6 weidera- tu masz link http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html, choc nie musisz az tyle powtorzen, wystarczy CODZIENNIE- efekty naprawde sa i to szybko. PO drugie- im mniej zjesz wieczorem tym brzuch jest mniej wzdety. To tez trick , ktory warto wdrozyc w swoje zycie :) Generalnie zlota zasda- od 18 nie jedz:) Powodzenia i pozdrawiam serdecznie

Gość princess24547
dziękuje ci bardzo

Gość thin
na zachete dodam ze mnie sie udalo ' zjechac' do rozmiaru 34 z brzuchem plaskim jak deska- a wczesniej mialam delikatnie mowiac zdrowo zaokraglona 'pilke' po urodzeniu dwojki dzieci :) Wiec ja mowie- da sie , probuj:)

Gość kjbogbvv
codziennie ale ile powtórzeń bo jak sie robi tyle ile trzeba to to tyle czasu zajmuje ze mi szkoda

Gość thin
ile czasu? 20 minut jesli robisz juz powtorzenia zaawansowane- ale cos za cos. Ja wole poswiecic 20 min i wygladac lepiej niz niejdedna 18-tka :)

Gość kjbogbvv
"choc nie musisz az tyle powtorzen" tak napisalas . wiec pytam ile

Gość thin
zasad jest ze zwiekszasz. Mnie wystarczyly maksymalnie 4 serie

Gość princess24547
tez chce miec taki płaski brzuch:D od poniedziałku zaczynam trzymajcie kciuki:Da z bioderek tez mi spadnie choc troszke??

Gość thin
to tez zalezy co chcesz osiagnac- po powtorzeniach wg planu 6 weiderowskiej robi sie taki "kaloryfer' z miesni, sczzegolnie w gornej czesci brzucha. Ja wole miec po prostu twardy i plaski , nie zalezy mi na kaloryferze :)

Gość thin
pracuja uda - i to bardzo na poczatku jest ciezko, bo nastepne dni, te pierwsze sa dosc odczuwalne- zakwasy boli jak cholera szczegolnie jak sie jest kims w moim wieku i nierozciagnietym

Gość thin
princess 🌻 powodzenia i zacznij dzisiaj ;)

Gość princess24547
tez nie jestem zbyt rozciągnieta bo z wf sie zezygnowało w szkole i teraz sa tego efekty:D a np zwykle brzuszki nie wystarcza na płaski brzuch??

Gość princess24547
niedziekuje:D zeby nie zapeszyc

Gość thin
nie, bo przy zwyklych brzuszkach miesien zgina sie szybko i rownie szybko wraca do stanu poprzedniego, a spalanie tluszczu nastepuje gdy miesien jest napiety dluzej a to daje 6 ;) polecam Ci lekturke tej strony, tam wsyztsko pieknie i jasno pisze

Gość thin
sprobuj choc jedno to cwiczenie zrobic teraz- przeczytaj i wytrzymaj te 3 sekundy i poloz reke na brzuchu:) zobaczysz po parunastu powtorzeniach o czym mowie- miesnie beda 'dygotac'

Gość thin
poczatki sa zawsze trudne a najgorzej zebrac sie i zaczac- pozniej to wciaga, bo zaczynasz widziec efekty. Mowie tylko o swoim doswiadczeniu, ja tak mam:) gdybym nie widziala ze to cos daje dawno bym zrezygnowala. Powodzenia jeszcze raz🌻

Gość princess24547
zeby mi sie tylko nie porozrywały:D aż strach:)

thin kochana powiedz jak sie zmobilizowac :( ja 7 lat temu urodzilam moj brzuch jest straszny :( i jeszcze rozstepy ;/ jestem wegetarianka, nie jadam tlustych rzeczy ale co najgorsze....to slodycze...porazka moja siostra mowi ze do tego trzeba wewnetrznie dojzec dopiero po kilkuletnich dietach \"cud\" schudla 20kg w 4 miesiace !!! eh...

Gość thin
spoksik :) a radosc zajebiaszcza :D jak brzuch zaczyna byc jak u modelki

Gość thin
NieidealnaJa motywacja wychodzi z Ciebie. Ja sie czulam okropnie zaniedbana, brzydka i di doopy ogolnie. Dlugo tak bylo. Az ktoregos dnia - po wielu ziezkich przejsciach- z uporem psycholki zaczelam sobie wmawiac ze ZASLUGUJE na najlepsze :) I ze dlatego zrobie cos dla siebie tylko i wylacznie, nie dla meza, nie dla nikogo, po prostu ja chce byc taka i juz . Wiem, ze glupio inni mga odebrac ale mnie to wali- po prostu naucz sie akceptowac siebie. To co ze nie jestes idealna? A kto tak mowi? Ja sobie mowilam- jestes idelna dla SIEBIE, po prostu W SAM RAZ!!

no wlasne.... a z tym u mnie najgorzej.... wyobrazasz sobie ze przez moj brzuch tak zamykam sie w sobie ze pewnie ktos kogo pokochalam odejdzie;/ bo kto wytrzyma z kims takim kto tak siebie nie nawidzi i tylko ten brzuch;/ jak probowalam cwiczyc to kregoslup sie odezwal i dupa nie moglam pozniej spac z bolu tak zle tak niedobrze... zazdroszcze Ci tego ze tak postrzegasz sama siebie :)

Gość nikitka...
chyba tez sprobuje......ale len ze mnie do cwiczen okropny.....niestety z tylu wygladam normalnie....niestety przod.....masakra.....najpierw brzuch potem ja!

Gość thin
wszystko sie da :) ja dosc dlugo myslalam ze jestem ostatnim zerem. Totalnym. maly wieloryb 1, 6 w kapeluszu i 70 kg wagi brzuch do kolan itp ale teraz mam nadal 1,6 i 50 kg ;) a siebie staram sie codziennie glaskac - w przenosni oczywiscie :) najgorzej to polubic siebie, najtrudniej bo kazdy ma swoje demony, prawda? TY masz swoje , ja swoje...ale warto bo to TYLKO TWOJA GLOWA i TYLKO TY mozesz tam zrobic porzadek :)

Gość thin
nikitka🌻 znaczy sie z przodu zwisa luzno opnka?:) oj znam:)

Gość nikitka...
chcialabym tak potrafic......ja sie probuje odchudzac od roku.....a jak juz zaczynam tracic na wadze znow sie obzeram jak wariatka i tak w kolko....mialam plytke z cwiczeniami na brzuch....po paru razach dalam sobie spokoj.....ech beznadziejna jestem

Gość nikitka...
to nie oponka.....to opona od tira!!!!!

Gość thin
no wlasnie, ze nie jestes- a jak bedziesz sobie tak wmawiac to masz jak w banku, ze znow wrocisz do stanu sprzed

Gość nikitka...
nigdy nie mialam plaskiego brzucha....ale w najgorszym wypadku jakos wygladal.....niestety po ciazy sie zapuscilam strasznie....tylko ze dziecko ma juz 3 lata a ja wygladam gorzej niz po porodzie...niestety!

Gość thin
ja jestem matka 4 i 9 latka i dopeiro od jakichs 2-3 lat czuje sie jak kobieta i fajna laska :) wiec nie za pozno , dasz rade