Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona która kocha męża

Po 15 latach uwielbiam sex z moim mężem

Polecane posty

No właśnie za młoda jesteś, trzeba najpierw się nauczyc alfabetu

Gość piekna efektowna kobieta
jolus...jestes tak samo naiwna jak inne baby :p skad wiesz czy twoj kochas nie rucha oprocz zony swojej i ciebie jeszcze jakies innej :o:P

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - Ty mylisz rozwój seksualny jednostki z rozwojem związku! To nie idzie w parze!

Gość JolkaZ
piekna efektowna kobieta - ba! :D

właśnie przeciwnie- jedno z drugim ma wiele wspólnego :-) No zmykaj już odrabiac lekcje!

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - udając, że tyle wiesz, powinnaś także udawać, że potrafisz się zachować ... Tak to możesz do swoich dzieci ... A nie do mnie!

Ja tam nie wiem, za młoda jestem - tu cytuję ciebie ;-) Może i młoda jesteś ale czyżbyś już miała kłopoty z pamięcią?

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - stwierdzenie młodsza nie przesądza chamskiego zachowania. Każdego młodszego na swej drodze tak traktujesz? :O

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - pomijam sarkazm w tej wypowiedzi, który miał na celu podkreślenie, że opieram się wyłącznie na nauce.

ale jakie chamstwo???? cofnij się jednak do swoich wcześniejszych wypowiedzi - czy to była sama słodycz i życzliwośc? Trochę więcej dystansu do siebie i będziesz już na właściwej drodze ;-)

kochana gdybyś opierała się wyłącznie na nauce myślę że nie miałabym ci nic do zarzucenia; ale twoje poglądy nie mają nic wspólnego z nauką.

Gość taka33
Ja też mam dobry sex, po 13 latach. A zazdrośnice dajcie żonie spokój

;-) niech się uczą dziewczyny jak dobrze może byc !

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - jeśli nie rozróżniasz chamskiego zachowania, to i wielu rzeczy zapewne ... :P Jak to nie jest chamskie zachowanie? Jakim prawem "wyganiasz mnie" w taki dziadowski sposób? Jak się zakłada temat na forum PUBLICZNYM, to trzeba liczyć się, że publiczność będzie różna, nie zawsze słodka ... :O Ale to nie uprawnia do chamstwa! Pomijam, że młodsza od Ciebie, to nie znaczy w wieku szkolnym ... :D Bo to jeszcze spory przedział czasowy pomiędzy ...

Gość taka33
Jak bym chciała, to mogłabym mieć wiele przygód, ale jedno, co mnie przeraża, to to, że nabawię się syfa jakiegoś. Więc poprostu robię tak, żeby mój mąż nie musiał interesować się innymi. W domu wm wszystko. Pełny wypas.

Gość taka33
Chciałam powiedzieć, żw w domu ma wszystko, czego potrzebuje facet, w łóżku też. Robimy różne rzeczy. Mogłabym to zrobić wiele razy, ale te wszystkie choroby, nie mówiąć o HIV. Masakra. Lepiej z jednym robić to wszystko

Jola jeśli będziesz rozróżniała chamstwo od ironii to wtedy sobie fajnie pogadamy OK?

Gość JolkaZ
taka33 - podejrzewam, że przepis na to nie jest wcale taki prosty. I wszystko w domu to raczej nie to, co trzyma go przy Tobie .. Myślę, że to zupełnie co innego ...

taka 33 :-)

Gość taka33
Możesz mieć takie zdanie .Ja wiem swoje. Wszyscy koledzy mu zazdroszczą. Sama bym chętnie poszalała, ale mówiłam czemu nie chcę.

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - ironia to ironia ... "Wyganianie", to już chamstwo ... To, że ubrane w ironie, niczego nie zmienia ... jest chamstwem!

Jolka gdybym chciała cię po chamsku wygonic to zrobiłabym to po chamsku!!!!!!! dziewczyno powtarzam - więcej dystansu do siebie!!!!

Gość JolkaZ
taka33 - nie zrozumiałaś, ja tego nie kwestionuje .. Tylko stwierdzam, że to nie zasługa tego, że ma wszystko w domu. (Bo to akurat zachęca do szukania czegoś nowego).

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - nikt nie będzie mnie traktował w chamski sposób! z dystansem do siebie nie ma to nic wspólnego! Tak możesz przeganiać swoje dzieci w trakcie rozmów rodzinnych! :O Jeśli uważasz, że to idealne wychowanie ... :O

Gość piekna efektowna kobieta
jola to ma chyba lekki problem ze soba :D

co do idealnego wychowania uważam że nie zostało ono ci dane ;-(

Gość JolkaZ
żona która kocha męża - za to Tobie na pewno! :D

Gość taka33
Mówiąc wszystko mam na myśli różne rzeczy, i łóżko też. Jeśli chodzi o sex to dbam o to żeby miał extra, on też o to dba. Mam na myśli urozmaicenia. Wiem też, o co chodzi Tobie. Oni lubią zdobywać, są napaleni jak ktoś np inna kobieta się kręci wokół nich. Podnieca ich to, że mają jakąś tajemnicę i że ktoś na nich leci. Ale tak jak mówię, każdy robi co chce. I nie gadajcie, że jak jest napalony to znaczy, że ma kogoś, Bo nie zawsze tak jest. Zdrada podnieca tylko na początku, wiem co mówię.

Gość JolkaZ
piekna efektowna kobieta - nie mam żadnych problemów ze sobą. Nie muszę się nawet dowartościowywać nickiem :D P.S. Piękne nie muszą same tego podkreślać - widzą to w oczach innych! Jak nicki wiele zdradzają! :D

Iskra zazdrości potrafi wzniecic prawdziwy pożar; nie trzeba od razu zdradzac.