Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmghgff

jak myslicie dlaczego 28letni facet wiaze sie z mlodsza???

Polecane posty

Gość mhmghgff

wlasciwie juz prawie 29letni. Jest z 21 letnia dziewczyna. Wczesniej byl rowniez z mlodsza o 8lat kobieta. Z nim jest wszystko ok, jest madry,zabawny,inteligentny,dojrzaly, powaznie mysli o przyszlosci,nawet o dzieciahc,malzentswie. To czemu jest z taka mloda kobieta? Jesli wie ze ona nie mysli o dzieciach czy slubie...nie rozumiem tego

Gość ciążorówka
Po prostu ją kocha. Ja mam 21, mój mąż 27:-) Pobraliśmy się z miłości i czekamy na dzidziusia. No, ale ja chciałam tego. Dalego mi do rozkapryszonej nastolatki:-) Jestem szczęśliwa, mąż też:-) Może tamta dziewczyna ma podobne poglądy co ja? I nie w głowie jej wybryki szalonej nastolatki tylko jak najszybsze ułożenie sobie szczęśliwego życia:-)

Gość mhmghgff
ta z ktora jest teraz i nie wyglada i nie zachowuje sie na te 21lat. Wiem,ze sporo przeszla i jak na swoj wiek jest bardzo dojrzala ale o dzieciach jeszcze nie mysli,ani o malzenstwie. I dlatego nie rozumiem,bo ten facet byl juz z mlodsza a teraz znow wchodzi do tej samej rzeki...taki zwiazek ma szanse? Jak bedzie chcial miec dzieci,ustatkowac sie a ona nie to dojda do porozumienia? watpie skoro on ma prawie 30 lat...

Gość aguna
a czemu nie? sa jakies scisle reguly mowiace jaka moze byc maksymalna roznica wieku? boo ja nie widze problemu, zakochali sie i tyle

Gość blondasia
bo zwykle dziewczyny w tym wieku są już dojrzałe a fececi dopiero koło 30 :/

Jest taka teoria że rozwoj emocjonalny męzczyzny jest opóźniony w stosunku do kobiet o 10 lat, więc gdy on ma prawie 30 a ona 20 lat to są na tym samym poziomie :)

hej hej ciezarówa:) jestesmy prawie w tym samym wieku:)ja 22, mij men prawie 30. i w pełni Cie rozumiem:)skad jestes?

Gość jap
masz problemy:D ja mam 33 lata,a z chęcią bym wziął taką młódkę

Gość ciążorówka
Ja myślę, że pędzej czy później decyzja o dziecku, ślubie i ustatkowaniu się będzie musiała zapść. Więc głowa do góry. Niedługo wszystko samo się okaże, po reakcji dziewczyny na jego plany. Moja kuzynka ma 23 lata a jej facet 55...Matko to dopiero są jaja:-)

Gość mhmghgff
ale mnie nie chodzi tyle o roznice wieku,bo to bez znaczenia,tylko o fakt ze on prawdopodobnie chcemiec dzieci w niedalekiej przyszlosci,ozenic sie a ona w ogole o tym nie mysli. No to jakie wyjscie z sytuacji? Facet nie jest glupi,chyba wie ze taka mloda moze o tym nie myslec, czemu nie znajdzie straszej dziewczyny?

Gość ciążorówka
Górny Śląsk:-) Pozdrawiam:D

Gość joozio
po prostu mlodsze maja ladna zdrowa cere. w zyciu potrafi sobie poradzic to woli dziewczyne mlodsza. bo doswiadczona zyciowo mu niepotrzebna. a co do teorii co do wieku kobiet i mezczyzn. to ona w kompletnej postaci mowi o tym, ze kobiety wczesniej dojrzewaja, ale pozniej zatrzymuja sie na pewnym etapie dojrewania mezczyzny

a co to za problem?? i co to za roznica wieku? :))) Mój mąż ma 28 lat a ja 23. Dogadujemy sie świetnie, mamy wspaniałą coreczkę, czego chciec wiecej?? Różnica wieku nie wpływa na to czy ludzie będa ze sobą szczęśliwi, ale ich charakter.

Gość ciążorówka
Jak dla mnie nie ma teorii o dojrzałości. Mam znajomych chłopców w wieku 21 lat dojrzalszych niż Ci w wieku 30, z dziewczynami jest tak samo. Różnie to bywa. Moim zdaniem to przede wszystkim kwestia wychowania:-)

Gość joozio
wlasnie o to mi chodzi, wynika to z wychowania. teoria ta sie pojawila aby wyjasnic czemu facet spotyka sie zawsze z mlodsza kobieta.

Ja tylko napisałam że jest taka teoria, a nie że tak jest. Owszem bywa że 21latek jest bardzo poważny i odpowiedzialny a 30 latek - no cóż. Zupełnie nie rozumiem celu w jakim autorka zadała takie pytanie. Co ją martwi zwiazek innych ludzi, co ją dziwi w tym że on ma tyle a ona tyle lat?

Gość mhmghgff
nie jestem jego poprzednia:D jesli oni sa szczesliwi to sie ciesze. Chcialam zrozumiec czym siekieruje ten facet. A co z kwestia seksu? 28letni facet jest na bank doswiadczony a taka 20-21latka pewnie mniej lub wcale. Czy faceci nie szukaja wlasnie doswiadczonych kobiet w lozku czy nie?

czasem jest tak, ze 28-letni facet nie ma czym zaimponowac kobietom w swoim wieku, wiec wybiera mlodsze, ktorym fura, skora i komora wystaczaja do szczescia, mam kilku znajomych pasujacych do tego schematu jak ulal

Gość wanka wstanka
Ale o co chodzi? CHłop jeszcze trzydziestki nie ma - do czego on się ma spieszyc ? Baby zwykle wcześniej zaczynają marudzic o dzieciach. Jak jej za 4 lata akurat ochota przyjdzie, to on będzie miał 32 lata - doskonały wiek dla faceta na dziecko. Co wy chcecie na siłę smarkaczowi 28-letniemu dziecko wciaskać i jakąśrodzine?

Gość może chce czegoś
jeszcze od życia a nie siedzieć z 29latką ,która ciągle mu za dupą o dziecku napomina :o

Gość ciążorówka
Hehe, no u mnie jest tak, że mąż wielu rzeczy mnie nauczył:-) Ale nie oznacza to, że seks jest najważniejszy! Gdy go poznałam, nie był szczęśliwym człowiekiem.Dziś jego rodzina (nie chwaląc się) mówi mi, że to całkiem inny człowiek! Zadbany- bo nauczyłam go jak się ubierać- w końcu nie jest starym dziadkiem, uśmiechnięty- umie cieszyć się z małych rzeczy, wcześniej ich nie dostrzegał, Najedzony- uwielbia moje potrawy Porządny- już nie rozrzuca skarpetek;-) i otwarty do ludzi! Podobno to moja zasługa, może dlatego, że jako 21 latka mam dużo optymizmu?

Gość a dlaczego
24 letnie dziewczyny uwielbiają 35 letnich facetów?

Gość mhmghgff
ale to wlasnie on mowi o dzieciach i zartuje o przyszlej zonie. Nawet mowi do dziewczyny w zartach ze powinna sie nauczyc gotowac:P czy to nie jest tak ze szuka sobie materialu na zone? jakiejs naiwnej mlodej dziewczyny co mu dzieci urodzi i bedzie obiadki gotowac?

Gość joozio
bo taki facet wszystko umie wszystko zalatwi, zna wszystkie dobre restauacje w miescie, i powazniej go potraktuja niz 24 letniego oczywiscie tylko w wyobrazni tej dziewczyny

Gość ciążorówka
Wiesz nie czuję się wykorzystana przez męża, robię mu obiadki, sprzatam itp:D On za to charuje żeby utrzymać rodzinę, spłacić kredyt za mieszkanie itd. Bardzo często pomaga mi w domu- myje okna i wiesza firany:D Robi mi herbatki wieczorem itd. Po prostu trzeba umieć się dogadać i dobrze dobrać się charakterem. My to jesteśmy dwa raki, które podobno uwielbiają domowe gniazdko więc może dlatego jest nam dobrze:-)

Gość wanka wstanka
Nie rozumie, na czym polega twój problem. To w końcu sprawa tego faceta i tej laski, nie? Mój mąż jest ode mnie starszy własnie o 8 lat i raczej nie można powiedzieć, ze wyhaczył młodszą naiwną, żeby mu gotowała obiadki. To raczej ja jestem siekierą w tym zwiazku.

Gość Chakalaka
Wydaje mi sie, ze zwiazki z taka roznica wiekowa sa nawet trwalsze i takie prawdziwe. Zawsze jest cos co nas zaskoczy, a ile sie ludzie od siebie ucza.

Gość wanka wstanka
nie rozumieM miało byc oczywiscie