Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksoholik czy co

No własnie ... jak to jest ?

Polecane posty

Gość seksoholik czy co

Gdy jestem ze swoja dziewczyna ciagle mam ochote na pieszczoty, gdy nocuje u niej zaraz zaczynam sie do niej dobierac, w ogóle czasem zachowuje sie tak jakbym ciagle myslał tylko o seksie-wiadomo ze ona nie zawsze musi miec na to ochote-czasem chce zebym ja tylko przytulił czy sobie z nia polezał-mi to srednio pasuje-rzadko mamy okazje pobyc sobie sam na sam, wiec jak juz dojdze to sytuacji w której mamy wolne mieszkanie to dla mnie jest oczywistym ze na przytulaniu sie nie skonczy-niestety-zaraz okazuje sie ze ona akurat nie ma ochoty itd. Czasem po prostu zaczynam sie zastanawiac czy ja na nia w ogóle działam. Raz na tydzien mamy okazje spac razem w jednym łozku i okazuje sie ze ona nie ma na nic ochoty, przytula sie i zasypia, potem rano szybko wstaje i tyle z wspólnego spedzenia czasu.

Gość ona pomalu zaczyna sie z Toba
czuc jak przedmiot do zaspakajania Twoich potrzeb fizjologicznych, a to bardzo niemile uczucie dla kobiety.

gówno prawda - facet ma potrzeby - kobieta również. Nie pasujecie do siebie pod tym względem i tyle. Dla niektórych nawet 30 min wolnego to okazja do seksu i KORZYSTAJĄ z tego ile mogą... A skoro dla niej raz na tydzień to i tak za dużo... to sorry... ale wątpię by to się zmieniło. I piszę jako kobieta która leżąc przy facecie nie może się powstrzymać. Choćbyśmy mieli tylko godzinę, jakoś nie pragnę się tylko przytulić. Pogadaj z nią. Dowiedz się jakie ona ma do tego podejście, bo widzę 2 opcje - albo z nią prędzej czy później zerwiesz albo znajdziesz inną.