Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaAńka

Chcieli byście?

Polecane posty

fatalna laska która na dodatek spasła dzieciaka jak wietnamską świnię

Gość ja chcę ja może być
w tych kozaczkach, ale z niej laska

buciki mi się podobają ;)ale do łóżka bym nie założyła za to na spacer tak

Gość MaAńka
A masz ładniejszą? :-D Pytanie dotyczyło butków :-)

Gość MaAńka
bezzzz... A mnie się wydaje, że w łóżku by się bardziej sprawdziły, choć to tylko moje zdanie na razie :-P

może ale powiem Ci z doświadczenia że to jest strasznie niewygodne do łózka a i facetowi sprawiło troszkę trudnosci bo koniecznie chciał je zdjąć z nózek

Gość jeden taki
Moja czarnulka takie zakłada właśnie w tym celu i efekt osiąga piorunujący, ale różowych niestety nie ma jeszcze :/

Gość MaAńka
E tam niewygodne. Moje doświadczenia mówią co innego (fakt, że trzeba uważać na końce obcasów). A faceci to jak widać bardzo różne upodobania mają. Mój by mi nie zdjął, ojjj nieee :classic_cool:

Gość Kazmjisz
Najwygodniej wziąć na ramiona :-)

Gość MaAńka
Masz doświadczenia z obcasami w łóżku "beezzz..."? :classic_cool:

Gość ale głupie porównanie
przecież Joli Rutowicz to nikt nie dorówna w brzydocie :) a kozaczki to by się spodobały mojemu kotkowi jako tunel ;)

Gość Olelek
Nic w tym dziwnego, zapach skóry jest niezłym afrodyzjakiem, a większość facetów to dodatkowo wzrokowcy. Kobiety dobrze o tym wiedzą tylko ładują ściemę. Bo wygodniej w piżamie niż w kozaczkach :-o. Największą wadą kobiet jest właśnie lenistwo & ściema :-o. A potem topick "odszedł do innej"... :-o

faceci są różni z obcasikami mam i to jest tylko element powiedzmy dekoracyjny który i tak przed kulminacją laduje na podłodze ;)

Gość Kazmjisz
Jola R jak każda kobieta może się podobać albo nie. Napewno nie można powiedzieć, że jest brzydka. Może lepiej spytajcie swoich lubych o zdanie? E nie, i tak wam nie powiedzą prawdy... Bo wy kobitki wolicie słyszeć to co chcecie usłyszeć. Mnie tam Jola się umiarkowanie podoba, napewno mógłbym być z "taką" laską (gdybym nie był ze soją :-) )

Gość MaAńka
Do beezzz.... A ja tam uparcie utrzymuję, ze jakby go nie kręciły to by nie zwracał uwagi na butki. To zdejmowanie chyba też o czymś świadczy, nie uważasz? ;-) 🌼

Może nie będzie to zbyt chlubny argument, ale panie w najstarszym zawodzie już dawno wiedzą, że większość facetów to lubi. No i uzupełniają niektórym tą powszechną \"niechęć domowych partnerek\"...

Gość dobry pommmysl
a co??? złe te buty??? dlaczego???? idzcie wy chodźcie tylko w czarnych żałobnych pantoflach, kury domowe:O

90 % przebywających tu kobiety ma łydki jak dąb bartek.:):):) wiec takie buty mogą co najwyżej powiesić na choince :P

Gość dobry pommmysl
Kazmjisz wspolczuje gustu:D bardzo:D

Gość Kazmjisz
Nie twierdzę, że to mój ideał, ale na swój sposób jest ładna. Poza tym chyba nie tylko mnie sie podoba skoro jakąś tam karierę zrobiła??????

Dużo w tym prawdy, co mówi Dorian_Gray. Jednak Polki moim zdaniem w znacznej większości nie mają żadnej motywacji, żeby kokietować swoich facetów a wręcz przeciwnie, wolą "powiedzieć, ze głowa boli". :-o Trudno od osoby o niewysokich potrzebach seksualnych oczekiwać jakichś "zachęt". Poza tym Polki są niestety sakramencko leniwe i "to im się należy" i starać się "nie muszą" :-o

Gość Moosiek
He, he kozaczków wam się zachciewa :classic_cool:. A tu papiloty i barchany :-D

Gość Icek
I lista na 10 stron niezbędnych cech jakie powinien posiadać mężczyzna :classic_cool:

Gość Olelek
Ja bym zwrócił jeszcze uwagę na jeden aspekt. Polki (statystycznie) wolno dochodzą więc z ich punktu widzenia nie ma co za bardzo partnera podkręcać :-o

no tak statystycznie biorąc...to prawda ale są takie co potrafią się troszkę pomęczyć i dla nich to jest przyjemność .Trochę gonitwy po sklepach (przecież to lubimy)i można kupić ładny ciuszek na noc ;)i buciki .Ja zadowolona i mój partner cały w skowronkach.

To co mówisz beezz... dotyczy właśnie kobiet, dla których życie seksualne to ważna dziedzina. A takich w Polsce nie jest jeszcze wiele.

Joozek racja ale polakom też się nie bardzo chce czymś zaskoczyć kobietę bo wychodzą z założenia ze jak ją już zdobył to ją ma kiedy mu sie chce i już . Wraca do domu zje i telewizorek albo piwko z kumplami i potem narzeka że żonka taka nie dobra i oschła , Przecież to działa w dwie strony .Więc panowie do dzieła zaskoczcie swoje panie i napewno będzie miło ;)

Może podpadnę tą opinią, ale w sprawach seksu chyba kobiety bardziej sobie odpuszczają w naszym kraju :-o

Gość ovov
:-o