Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca niedoswiadczona

odnosnie wytrysku

Polecane posty

hej mam pytanie :) gdy pieszcze faceta reka i on w koncu dojdzie, to po wytrysku juz totalnie przestac go piescic? to juz jest koniec taki totalny, nie sprawia to juz facetowi przyjemnosci? wiem, ze glupie pytanie, ale nie smiejcie sie :) jak to jest?

zacznij go piescic oralnie bo oni tak wola w wiekszosci :) a jesli chodzi o to czy kontynuowac to zalezy od faceta ale ja np kontynuuje delikatnuie i zmyslowo a pozniej kolejny wytrysk :D i jest wniebowziety :D

Wiem, że różnie to bywa u różnych facetów. Jedni lubią i tolerują jeszcze potem pieszczoty, inni wolą powolutkie i krótkie pieszczoty, a inni już nie chcą by dotykać ich penisa. Pogadaj o tym ze swoim facetem (chłopakiem) - to jedyne rozsądne wyjście. Jeśli się nie nauczysz rozmawiać z nim również o takich sprawach, Wasz związek nie będzie udany.

wiem, nastepnym razem porozmawiam:) nie mamy z tym problemu na szczescie, ale jakos tak nie pomyslalam o tym. zwlaszcza ze robilam mu dobrze reka 1 raz ;) ale straszna mam ochote zrobic mu genialne fellatio :D mam dopiero 20 lat, i sa to moje pierwsze zblizenia tego typu, aczkolwiek sie czuje gotowa, zreszta swiadczy o tym sam fakt, ze rozmawiamy ogolnie na temat swoich pragnien itd :) btw jest to 1 facet przy ktorym nie czuje sie skrepowana seksem itd, ale chcialam takze znac wasze zdanie na ten temat :) dzieki

hehe i 1 raz mam niesamowita ochote na faceta, wypiescic go i wycalowac :D to jest takie cudowne, ze TEMU facetowi moge oddac sie w calosci z pelnym zaufaniem i niesamowita rozkosza z tego plynaca ;) juz wam nie marudze:P

Gość ojejjejeee
mój nie lubi po jak go dotykam......więc to chyba indywidualne

;) po prostu to jest wlasciwy facet. chociaz jestesmy ze soba stosunkowo krotko. 2 mc z groszem. ale.. po prostu :):):)

tez mi sie fajnie czyta Twoje slowa, przynajmniej dyskusja na poziomie a nie jakies denne teksty, zycze szczescia :)

dzieki ;) zycze takiego uczucia i tak przepelniajacego szczescia kazdemu. :)

jesli reką - to uzyj zelu,gdy nastapi wytrysk,bądź delikatna ale nie przerywaj...delikatnie kciukiem zataczaj koła wokół wędzidelka skąd bedziesz wiedziała z jakim naciskiem ? spróbuj na sobie,zwilż palce i dotykaj siebie,gdy dojdziesz nauczysz sie szybko,te miejsca sa podbnie wrazliwe u Was i u nas dla zwiekszenia wrażeń mozesz - jesli jestes podniecona - zwilżać palce w pochwie,to przyciga wzrok ;-) jesli oral - to samo,ale nie musisz uzywać zelu w zasadzie,po wytrysku gładź językiem sam szczyt główki,od otworu do konca ściągnietego napletka

Gość psemek
a ustami nie?? :)