Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konsultantkaa

Co dla faceta na walentynki?? tylko niedrogo -

Polecane posty

Gość ile można pytam się
?????????????????????????????/

cos z kosmetykow albo jakis gadzet erotyczny :D albo zrob kolacje romantyczna

Gość bnghv
idz do sklepy za 4 zł. na pewno coś wybierzesz:) tandetne święto tandetny prezent

oo nie!! to ze jest to swieto tandetne to nie znaczy ze trzeba od razu kupic cos lipnego, wlasnie trzeba sie wystrzegac kupowania jakichs pierdół, trzeba miec gust i kupic cos ze smakiem a wcale nie musi byc drogie a jesli tak to mozna wczesniej troche grosza zaoszczedzic

no własnie tandetne swieto wiec niech chociaz prezent będzie z pomysłem Zwodniczy Aniołek - lizak - juz widze ze dobry pomysł hmmm... skarpetki tez, ale nie jestem pewna czy sie spodoba kolacja, tak oczywiscie tez jest w planach moja druga połowka zapewne kupi kwiatka, jak go znam, wiec oprocz kolacji tez chciałabym jakis drobiazg miec jak narazielizak wygrywa :-P

Gość papryczka12
sloik musztardy zeby zawsze byl twardy:)

a ja bym chciala zrobic tez kolacje ale nie umiem gotowac :D poza tym nie jestem jakas wielka zwolenniczka walentynek ale planuje jakis oryginalny prezencik :)

a ja jesli juz bym robila kolacje to wolalabym jakis rarytas :D a tak nie robie nic, moj facet wie ze nie lubie babrac sie w kuchni wiec niech nie spodziewa sie kolacji :D powiem mu to dzis przez tel :D druga sprawa to to ze nie wiem jeszcze czy spedzimy walentynki u mnie czy u niego

Gość i jaki problem
tanio... to guma do żucia, ale możesz też kupić jakieś udziwnione gumki nie do żucia...

salatka gyros ? mozecie podac skład :D ? gyros kojarzy mi sie z mięsem no ale ...... chętnie poznam cos nowego

ęProponowana sałatka, dzięki temu, że zawiera mięso, jest bardzo sycąca, dzięki czemu nadaje się bardziej jako poobiednia zakąska, niż sałatka do obiadu. Do przygotowania sałatki będziemy potrzebowali: • 1 główka kapusty • 1 słoik ogórków konserwowych • 2 puszki kukurydzy • 4 filety z kurczaka • 4 cebule (jeżeli ktoś nie lubi zbyt dużo cebuli, to naturalnie można jej użyć mniej) • przyprawa Gyros • keczup • majonez ęNa początek drobno kroimy ogórki, kapustę, cebulę i filety (najlepiej pokroić tak drobno, by nie było kawałków większych od ziaren kukurydzy). ęNastępnie pokrojone mięso wrzucamy na patelnię z rozgrzanym olejem, sypiemy na nie 2 łyżeczki gyrosu i smażymy (cały czas mieszając), aż do nabrania ładnego, złocistego koloru (kawałeczki mięsa powinny być lekko chrupiące na zewnątrz, i miękkie w środku). ęGdy mięso mamy już usmażone, możemy przystąpić do układania sałatki. Tak tak - układania :) Nie mieszamy ze sobą wszystkich składników, ale układamy je warstwami w nastepującej kolejności (licząc od spodu): mięso keczup ogórki cebula kukurydza majonez keczup kapusta

Gość Zero wydatku.
Walentynki dla faceta ??? Im wszystkim nalezy sie porzadny kop w jaja.Na Wielkanoc jak znalazł...pisaneczka gotowa.Oni tylko na taki prezent zasługuja.A Ty głupia mysl,wybieraj a on i tak Cie niedługo zdradzi i kopnie w tyłek.Masz teraz wyjatkową okazję...uprzedz go i Ty mu daj kopniaka.Taki prezent bedzie pamietał długie lata a moze i do konca życia :-))

Gość papryczka12
kup mu buteleczkę wina żeby se pierdyknął na pierwszego syna:P

Gość maja21.88
kino może? ja wybrałam kino i komedię romantyczną. :))

Ja kupiłam mężowi na bazarze 5 par skarpet, bo ostatnio miał dziurawe. Tanio i praktycznie:P

maja21.88 a na co idziecie :d ja sie za pozno "obudzilam" i w moim miescie niestety rezerwacje juz sa i nie ma miejsc na ta nowa polska komedie lol :D

Gość maja21.88
odlschool - na "wyznania zakupoholiczki" przyznam, że trochę ryzykownie bo premiera jest dzisiaj a my idziemy jutro i niewiele wiadomo o tym filmie, ale trailer wygląda ciekawie, a znajoma zachwalała książkę. Wiec idziemy się dobrze bawić mam nadzieję! :D

Gość ztfghuijoiug
moj maz dostanie czekoladki....to co lubi najbardziej....pozatym to jest swieto jak nie swieto wiec i prezenty powinny byc skromne...:P nie to co przed laty polowe pensji na prezety wydawalam...ale to juz minelo. W sumie kino tez fajna sprawa ale raczej powinna wyjsc od faceta...

a co sadzicie o dramacie na waletynki? "Droga do szczescia" z Di Caprio i Winslet?