Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynek

szukam najbardzien niesamowitej kompozycji na walentynki,kobiety pomózcie

Polecane posty

Gość cynek

szukam czegos wyjatkowego na walentynki z kwiatów żywych kosz odpada juz był.tak do 300-500zł wiec mozna zaszalec.. podawajcie propozycje co byscie chciały dostac z kwiatów

Gość tylko chryzantemy

Gość aldonargrgr
chryzantemy najfajniejsze : D

Gość cynek
kobitki powaznie szukam czegos ekstra. moj wybranka ma około 40

Gość cynek
ma 40 w bicepsie

Zapytaj ja zwyczajnie co by chciała, bochcesz jej sprawic wyjatkowa radośc. sama niech zdecyduje i masz po kłopocie.

Gość brrrryyypryyy
a może takie różne kwiaty w jednym odcieniu np.. różowym od jasnego do ciemnego i pięknie ułożone w bukiecie :) nie wiem jaki ona lubi kolor może czerwony itp...

Gość cynek
nie mam super florystyke robi cuda.ostatnio cyły róze na olbrzymim wachlarzu..byłatezkompozycja w fajnym naczyniu.i teraz tez szukam czegos eksttra tylko najpierw chce sie rozejrzec

Gość cynek
wszytstko takie oklepane..a ja szukam czegos innego

Gość cynek
jeszcze cos? ona dostaje naprawde rózne wymysły kwaitowe dlatego hcce cos ekstra

Gość prywatna sekretarkaaaa
ja, jak chce jakis \'wow\' bukiet, to ide do najdrozszej kwiaciarni, wybieram kilka rodzajow kwiatow, prosze o rade i zrobienie bukietu, ktory jest zawsze niepowtarzalny i boski :)

Gość piekna efektowna kobieta
vvvvv...odpadlam :D:D:D

Gość miniara
oj jak szkoda pozniej patrzec jak te kwiaty padaja a gdyby np w tej cenie byla to bizuteria mialaby cos na dlugo. Kwiaty sa ok ale tyle kasy do smieci .. szkoda. Malutki bukiecik tez jest uroczy plus prezent mmm ideal

Gość cynek
prezent swoja droga.a kwaity to dodatek.tylko ma byc ekstra.a jelsi chodzi o kwiaciarnie to ja mam juz moja która zawsze robi mi dlaniej kwiaty.ale florystyka kazała mi sie zdecydowac co bym chciał i musze pomyslec..

Prezent dla kobiety na Walentynki musi być wyjątkowy, a taka właśnie jest biżuteria ze sklepu " Niebieski-koralik " . Jest to biżuteria cała ze srebra o próbie 925,do składania samemu. Słyszałem wiele pozytywnych opinii, koledzy opowiadali mi o radości swoich partnerek, gdy kupili ją na święta. Postanowiłem na Walentynki zrobić niespodziankę i zamówiłem bransoletkę walentynkową różową, dzięki temu,że kupuję w zestawie oszczędzam do 132 złotych. Są też inne promocje np. kupując Charmsy z serduszkiem można zapłacić 49 złotych mniej. Świetne promocje na ten ważny dzień. Myślę, że bransoletka spodoba się na tyle,że nie będzie to koniec kolekcjonowania tej wyjątkowej włoskiej biżuterii Biagi.