Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girlicious

Czy kolor CAMEL bedzie modny wiosna 2009?

Polecane posty

Zastanawiam sie nad kupnem skóry oraz fantastycznych czółenek w tym kolorze jednak nie wiem czy bedzie on modny tego sezonu?

Gość raczej tak.
ja mam kowbojki w tym kolorze i torbe i kilka paskow...:)

Gość asdfgthyjkuli
słyszałąm ,ze róż albo beż bedzie modny wiosną 2009 np: http://stylio.pl/szukaj/modne+kolory/emilio-pucci-spring-summer-2009/76769 a te jasne bronzy były modne zimą 2009 czyli juz po sezonie

Gość asdfgthyjkuli
brązy

Gość najlatwiej to
trzeba byc debilem by nazwane juz istniejace kolory nazywac inaczej ale jeszcze wiekszym tepakiem trzeba byc by bezwiednie bezsensownie takie pierdoly powtarzac dalej :O

Gość aSDGFHJK
a jak nazwać kolor camel jak nie beżem?debilu i polski tępaku.Rusz dupe dalej niz swoj pipidów i zobacz co sie nosi na ulicach świata,camel kolorem wiosny aaaaaaaaa to dobre:)

Gość dahtgfjykulo
nie ma mowy,ten kolor nisiło sie w zimie-kurtki skórzane,kowbojki a wiosna to kolor pasteli,róz lila,jasny fiolet.Spójrzcie na wybiegi i nie piszcie głupot

Gość a ja mmam pytań 100
czy kurteczki w kolorze camel - mam na myśli te krótkie z ekoskórki będą modne? w zeszłym sezonie każda chodziła w czarnej

Masz na mysli kolor karmel? Jesli tak to kurtki takiej absolutnie nie kupuj, bo to bylo juz \"mode\" :-)

Gość no i mamy wiosne
W sumie juz lato.A najmodniejsze kolory tej wiosny i teraz tez lata to zarowkowe(jaskrawe).Camel to chyba juz byl jesienia.Bynajmniej tu gdzie mieszkam tak bylo(UK).Teraz sklepy zdominowaly jaskrawe kolory.Dziewczyny narzekaja...A mnie sie podobaja te kolory.Tylko oczywiscie stylowo dobrane.Jak mam szara czy czarna bluzke to zakladam jaskrowo rozowe kolczyki i fajnie to wyglada.Albo do ciemnych jeansow pomaranczowa jaskrawa bokserka z fajnym nadrukiem i na to skora czarna rozpieta(ale to u mnie bardziej na chlodne dni,bo w Polsce wiosny sa duzo cieplejsze).Mam tez rozowe jaskrawe szpilki i zakladam je do jeansow i czarnej bluzki.Ale mam zasade jak mam rozowe buty to juz zadnych innych zywych kolorow na sobie.A jak widze laske w zoltych spodenkach,pomaranczowej bluzce z rozowymi kolczykami i zielona bransoleta i wszystko jaskrawe to mna trzepie.No bez przesady...

Gość no i mamy wiosne
kurcze laska pisala posta w lutym dopiero teraz zauwazylam:)No to tak to jeszcze nosily dziewczyny takie kolory.I musztardowy tez byl bardzo modny:)