Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaajaa

Chce go odbic....

Polecane posty

Gość zalamanaaaajaa

flirtowałam z pewnym chłopakiem, mówił że mu na mnie zalezy, ze chcialby zeby nam wyszlo. ale ostatnio poszedl na impreze i zabawil sie ze swoja dobra kolezanka, pozniej skonczyl ze mna i mowi ze mu na niej zalezy. ale on chce utrzymywac kontakt, chce sie spotkac. czy moge go jeszcze zdobyc?

Gość sonia rykilee
skoro on chce sie z toba spotykac , to niewidze problemu , on sie toba interesuje w takim razie , czym sie martwisz?

Gość zalamanaaaajaa
od razu na drugi dzien jak sie z nia zabawil, dostalam wiadomosc ze to nie ma dluzej sensu, pozniej sie dowiedzialam o niej, jak go pytalam czy naprawde jeden wieczor z nia przekreslil nasze starania, to on mi na to ze mu na niej zalezy... juz sama nie wiem co o tym myslec... on nie chce urwac ze mna kontaktu

Gość sonia rykilee
spotkaj sie z nim .

Gość sonia rykilee
hmmm , ojejku , mialam kiedys podobnie , tylko ze ten mój były nie utrzymywał ze mna kontaktu.. a wy byliscie razem????? czy tylko flirt ??? a ta dziewczyna to jakas twoja kolezanka? tak? czesto z nią sie wisujesz i czy z nią gadasz?

Gość sonia rykilee
wsumie , wiem co czujesz , mialam bardzo podobna sytuacje .. .. musicz cierpliwie czekac , co czas pokaze .. nietrac nadzieji , ale wiem ze to przykre jest , najpierw gadał tobie ze mu na tobie zalezy , a teraz to samo gada jej ..:O

Gość zalamanaaaajaa
nie znam tej dziewczyny... my tak... hmmm... troch jakbys my byli, ale nieoficjalnie, wiem... ciezkie do zrozumienia, krecilismy ze soba 3 miesiace, a tu jeden wieczor wszystkoo przekreslil

Gość dylemat.....
a wez daj sobie z nim spokoj... niech skacze z kwiatka na kwiatek

Gość sonia rykilee
załamanajaaa -- a ma pytanie i oczywiscie jak nie chcesz to nie musisz odpowiadac , czy spaliscie ze soba??? hmm niwiem co ci poradzic , moze to typ chłopaka który traktuje swiat jak sklpep z zabawkami i kolekcjonuje laleczki a gdy sie mu znudza to rzuca je w kont ??:O bo są niektórzy tacy , co nie znaczy ze ten tez taki jest , tylko sie pytam .. umow sie z nim tak po kolezensku na piwo .. jakis dekold , mini , oczaruj go ponownie , moze z tamtej zrezygnuje ..

Gość zalamanaaaajaa
nie, nie spalismy ze soba... tylko... tamta sytuacja miala miejsce w sobote, a on juz twierdzi ze miedzy nimi iskrzy, wczesniej tylko sie kolegowali... mysle jeszcze ze to moze byc takie chwilowe.... bo kto w ciagu pieciu dni zakochuje sie na zaboj?? nam przeciez potrzeba bylo czasu... a ona tak w jednej chwili go omotala??? dodam jeszcze, ze ona nie jest zbyt ladna, jest gruba... tylko tyle ze razem sie zabawili, podobno na tamtej imprezie ich bardzo ciagnelo ku sobie

Gość zalamanaaaajaa
aaa zapomnialam dodac... wszyscy jego znajomi twierdza ze on jak kocha, to mocno, na zawsze, ze mu nie zalezy zeby sie zabawic z dziewczyna, ze szuka prawdziwej milosci... nie mam pojecia z kad takie zachowanie...

Gość zalamanaaaajaa
pomoże jeszcze ktoś?

Gość lilife
aha jesli jest gruba tzn..ze trzeba ja skreslic..moze ma wiecej powera od ciebie i jest bardziej namietna.....

Gość zalamanaaaajaa
lilife, widze ze teraz twierdzisz ze to wszystko to moja wina...