Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda inoc

Tylko proste dziewczyny wychodza za maz w wieku 18-25 lat

Polecane posty

Gość prawda inoc

ktore nie mysla o wyksztalceniu, marzeniach, pasjach...ich jedynym celem jest gotowanie, rodzenie dzieci i przesiadywanie z kolezankami na placu zabaw Kobiety z klasa wychodza za maz po 25 roku zycia, nie biora sobie za mezow facetow nizej niz 30 lat..

Kobiety z klasa wychodza za maz po 25 roku zycia, nie biora sobie za mezow facetow nizej niz 30 lat.. bo ty tak uwazasz? ciekawe

Gość a te yntelygentne
zostaja starymi pannami:P

prawda inoc - Tak sobie tłumacz... :0 (sama wychodzę za mąż mając 24 lata, zaraz po skończeniu studiów)

Gość Rysiek.
glupich nie sieja - sami sie rodza:( i ty jestes tego zywym przykladem

Gość tylko proste dziewczyny
maja prosty sposób myslenie ( zeby nie powiedziec - prostacki)

Gość malalutka
hahaa no to teraz naprawdę zaskoczyłaś mnie swoim stanowiskiem.No ,ale dobrze to Twoje zdanie i masz do niego pełne prawo.Powiem Ci tylko ,że ja i kilka moich znajomych ,zaszłyśmy w ciążę po 17 ,18 roku jedna nawet po 16.Tej ostatniej wiedzie się najlepiej (Pani profesor habilitowana na jednym z uniwersytetów.Ja mam doktorat, dobrą pracę ,super dziecko i męża .Jestem teraz przed 30 moje dziecko ma nie całe 12 lat.Szczerze nie zamieniłabym się z nikim innym.I mam pewność ,ze moje znajome podzielają moje zdanie w 100%

Gość dksbfjkw
tak a twoja znajoma też jest ped 30 i jest profesorem hab. tak tak mhm! lecz się!

Gość malalutka
Nie czuję się chora ,abym się musiała leczyć.Wierzycie czy nie taka jest prawda.Oczywiście są też dziewczyny, które nie poradziły sobie w życiu.Chodziło mi tu tylko o to ,aby zdementować ten panujący w naszym społeczeństwie pogląd.

No fajnie to się dowiedziałam,że ja sem prosta cholka...:PExtra,dzięki:D

Gość malalutka
Nie nie ta co jest przed 30 tylko ta co ma 36 ona miała dziecko później niż my,pamiętam była już na studiach i chodziła z moim bratem.Widzę ,że źle się z tego pośpiechu wyraziłam.Ta co miała 16 lat to ma najlepiej z nas wszystkich ,ponieważ wyszła za mąż za bardzo bogatego mężczyznę.

Gość reeety kotletyyy
jakie prostackie poglady masz autorko ! a nie pomyślałaś, że może niektóre kobiety właśnie w taki sposób się realizują ? chcą mieć dzieci i poświęcić całą siebie dla nich ? nie każdej zalezy na robieniu kariery, zdobywaniu dyplomów , itd. - i to tez jest ok :) osobiście mam mnóstwo dyplomów i tyle samo fajnych , inteligentnych koleżanek, które poza swoimi dziećmi świata nie widzą...i zdradzę ci biedulko jedną tajemnicę - są bardzo bardzo szczęśliwe

Widzę że teraz będzie licytacja: czy ważniejsze wykształcenie czy młode rodzicielstwo, czy ważniejsze podróże czy spędzanie czasu przy wspólnym stole, czy posiadanie męża to obciach czy przymus.. Ja powiem tak: Dla mnie obie skrajności są nieszczęściem. A gadanie, że \'\'mój\'\' wybór jest jedynym właściwym wkazuje tylko braki autorki :)

Gość Jowita1985
Moja Mama wyszła za mąż w wieku 24 lat, Tata był od niej młodszy. Oboje są wykształconymi muzykami. Całe moje dzieciństwo wychowywana byłam we wzorcach kultury, których moi znajomi mi zazdroszczą. Klasa - to jedna z pierwszych rzeczy, która przychodzi na myśl ludziom, którzy znają moją Mamę.

Gość będzie syf
Z moich obserwacji wynika, że w tak młodym wieku najchętniej wychodzą za mąż lekkie panienki, które właśnie rozpieprzyły czyjąś rodzinę i bardzo szybko chcą kasy i fajnego życia :( Zdażają się też "matki Polki" ale to rzadki wyjątki, naprawdę

Ciekawe, ciekawe. Mam 22 lata, slub biore w tym roku. Jeszcze studiuje, ale nie widze jak niby slub mialby przeszkodzic w nauce? :-O Mieszkamy razem od 3 lat, wiec prawie nic sie nie zmieni. Gotowac nie lubie, dzieci nie planuje w przeciagu najblizszych 3-4lat. Acha, i zeby nie bylo - zarabiam wiecej od swojego faceta (zalozylam wlasny biznes), wiec jego status nie mial znaczenia. Nie rozumiem jak malzenstwo przeszkadza w budowaniu kariery i w nauce.

Gość buhahahhaha
malutka - masz tytuł dr z takimi błędami? chyba osoby mające takie wykształcenie nie stawiają przecinków po spacji, nie piszą aż tak nieskładnie. Nie ściemniaj, pewnie nawet mgr nie masz.