Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytajacaKobieta

2 mc ciązy

Polecane posty

Gość PytajacaKobieta

Jak czułyście się w dzień kiedy przypada termin 2 miesiaczki? Przy cyklach 28 dniowych to jest 8 tc. Jak sie czułyście?

Gość tak mi dobrze...merci
czujemy sie słabo........ gdy czytamy coś takiego....

Gość PytajacaKobieta
Nie widze w tym pytaniu nic złego.

Gość 20
ja w tyym czasie miałam takie objawy: bolało mnie podbrzusze i piersi i było mi niedobrze. Swędziała mnie skóra - była nammaksa przesuszona pzdr i życzę spokojnych 7 mcy:D:D

Gość PytajacaKobieta
Panikuje no, boli mnie podbrzusze własnie. Naczytałam sie ze w tym okresie dochodzi najczęsciej do poronien i własnie panikuje;/ Dziekuje za odp:)

ok 8 tygodnia wymiotowałam dalej niż widziałam, spałam całe dnie, podbrzusze bolało strasznie, sikałam co 5 minut, płakalam z byle powodu. to chyba tyle z dolegliwości tamtego okresu :) nie denerwuj się, nie nakręcaj!!! spokojnej reszty ciąży życzę :D

jak nie krwawisz to nie ma się czym martwić - chociaż plamienia też są podobno normą w tym czasie. Mnie podbrzusze boli od początku ciąży, a zaczynam już 5 miesiąc. Nie panikuj; macica, skóra, mięśnie, więzadła...wszystko się rozciąga - musi trochę boleć.

Gość PytajacaKobieta
Tak, tylko ja mam za sobą poronienia i dlatego tak sie martwie, brzuch mnie ogolnie nie boli bo cały czas łykam nospe, dupgaston i jeszcze zastrzyki. Dziekuje:)

Gość
Witaj. Ja w 8 tc tez łykałam nospę, dupahston i zastrzyki dostawałam w pupkę. Bardzo bolące.... A teraz mój maluszek śpi sobie słodziutko w łóżeczku.... Będzie dobrze:)

Gość PytajacaKobieta
Tez kiedys dostawałam, ale to było w szpitalu, teraz robie sobie sama w brzuch heparyne:)