Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AKISXVC

czy on mnie lekcewazy?

Polecane posty

Gość AKISXVC

moj chlopak ma dzis imieniny, mial do mnie przyjechac wczoraj ale zadzwonil o 19 ze nie przyjedzie bo nie ma kasy na paliwo to zlozylam mu zyczenia przez tel bo chcialam mu wczoraj zrobic niespodzianke ale mniejsza z tym, a dzis sie dowiaduje ze przyjechala do niego siostra z chlopakiem i tak sobie siedza i opijaja jego imieniny i z jego rodzicami,bezemnie. czuje sie jakos odepchnieta , fakt ze mieszkamy 50 km od siebie ale przeciez jak nie mial kasy na dojazd do mnie a na wodke ma na imprezke:( i wiedzial predzej ze przyjedzie a o mnie nie pomyslal jest mi przykro. mial niedawno 2 tyg temu urodziny i poszedl akurat na impreze z kolegami a ze mna nie bo jak powiedzial to byla imprezka bez dziewczyn niby kawalerski

Gość glupie mysli
alkohol to chyba rodzice moga postawic na impreze barek w domu jest... bedzie dobrze;)

Gość AKISXVC
no moze i tak . chyba sie czepiam ale chciala bym zeby poprostu znalazl miejsce dla mnie w swoim zyciu towarzyskim, a tymbardziej gdy sa jego urodziny i imieniny a na walentynki tez nic nie zaplanowal z tego co wiem , poprstu odnosze takie wrazenie ze mniej sie stara