Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodyczy

zignorowana

Polecane posty

Gość slodyczy

co ja mam biedna zrobic ??? Pojechalam odwiedzic dawno nie widzina kuzynke ... poznalam u niej faceta fajnego (tak mi sie wtedy wydawalo ) spedzilismy razem weekend bylo naprawde super teraz on milczy czuje sie ,,olana,, czy ja mam sie pierwsza odezwac????? czy raczej zapomniec........... czy tak trudno jest sie odezwac przeciez zyjemy w XXI wieku .!!! a no i rzecz jasna mysle o nim kazdego dnia!!!!!! a trwa to juz ponad miesiac!!!!!!!!!!

Gość AKISXVC
odezwij sie co ci szkodzi

napisz do niego smsa,zaczep go to moze zaczniecie gadac.On moze nie pisze bo nie ma czasu:P

Gość slodyczy
w zyciu do faceta pierwsza sie nie odezwe :P powiedzmy ze sie odezwe a jak mi nie odpisze ?????????? to na glupia wyjde............. ludzie pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AKISXVC
e tam odrazu ak emocjonalnie podchodzisz do sprawy a moze on niesmialy w tych sprawach czasem sczesciu trzeba pomoc:D a zwykly sms nic nie znaczy napisz jak kolezanka koledze i tyle swiat sie nie zawali ja sie nauczylam podchodzic na luzie do tych spraw kiedys tez sie przejmowalam jak ty;p

to moze napisz cos iby do kolezanki i wyslij do niego i powiedz ze sor ale pomylka i dalej niech sie rozwija