Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczkaaa001

watro za tyle kupować na allegro???

Polecane posty

Gość Allegrowiczkaaa001

Jutro kończy się licytacja za pewien biustonosz. Jak narazie dałam za niego 11zł (plus 7zł przesyłki) Nie wiem, czy opłaca mi się wrazie co dawać więcej.. bo u mnie kupie za 10zł, a ładniejszy.. tyle, że ten, które chce kupić ma rozmiar na mnie.. a jak kupuje za 10zł to niby tez dobry, ale ciuteńke za szeroki.. Teraz mam 16zł za ten stanik.. kurcze.. nie wiem, czy dawać więcej.. warto?

Gość fdsfdsf
kup u siebie

Gość bleee to ja nie tak źle
moja znajoma kupiła w necie stanik za 40zł silikonowy na studniówkę w niby swoim rozmiarze i okazał się za mały. Już nie zdąży wymienić

Gość Allegrowiczkaaa001
chyba jednak zrezygnuje.. chyba, że nikt mnie już nie przebije to kupie.. ale może poczekam.. może kiedyś będzie jeszcze jakis stanik o tym rozmiarze.. bo jak narazie ten jest jedyny i to od dłuższego czasu

Gość Allegrowiczkaaa001
mam wymiary 72 pod i 84 w.. a chce kupić 65D brytyjski.. będzie dobry? No raczej powinien.. mam nadzieje

Gość Allegrowiczkaaa001
Miałam zamiar nie płacić więcej niż 15zł ;/ Ale chce ten stanik.. ehh.. no nie wiem..

Gość zabaaaa
to ty chyba nie umiesz rozmiarow dobierac gdzie ty masz 75 d :D haha

Gość _____brodabroda
kuzwa jak mozna kupowac stanik bez przymiarki:(dla mnie to nieporozumienie

Gość zabaaaa
wg tabeli rozmiarow przy twoich wymiarach rozmiar stanika to 70 A

Gość zabaaaa
roznica obwod w biuscie - obwod pod biustem: 12cm- A, 14cm-b, 16cm-c, 18cm-d, 20cm-e, 22cm-f, 24cm-g. a jak sie ma 72cm pod biustem to sie zaniza do 70.

Gość Allegrowiczkaaa001
mój rozmiar to 65D, a nie 75 zabaaaa Taa.. ten rozmiar powiedziała mi best_bra, więc jak sądze taki właśnie mam i już. sprawdzam tutaj.. a poniewac mam pod biustem 72 to powinnam mieć 65 albo 60.. czyli 60E lub 65D. http://stanikomania.pl/pliki/tabela_rozmiarow.html

Gość Allegrowiczkaaa001
Karamba bamba na kalkulatorze wyszło 56D ;) Brytyjskie oczywiście bo tak nawet pisałam, więc mam racje

Gość Allegrowiczkaaa001
i wiesz co zabaaaa? po pierwsze jak się nie znasz to nic nie pisz po drugie na 100% sama nosisz zły stanik skoro tak to obliczasz. Biuścik z miseczką A jest dośc skromny i dosć mały.. a ja może nie mam super dużego rozmiaru, ale pierś nawet w ręce mi się nie mieści.. więc nawet ze wględu na to nie moge tego nazwać 70A. W przyszłości chce sobie je zmniejszyć bo do mojej sylwetki nie pasuja tak duże piersi.. może na rozmiar 65 B.. ale takie pełne. jak ja o tym marze :(

Gość zabaaaa
to co podalam to kalkulator triumpha

a jaki inny ma miec kalkulator triumph, jak oni powyzej miseczki D praktycznie NIC nie maja? :-D pisza takie tabelki, jakie maja staniki, proste.

Gość zabaaaa
i wg waszych kalkulatorow mam 65H !!!

Gość zabaaaa
ostatnio kupilam w triumphie 2 staniki 70 e wiec nie pisz ze nie maja powyzej d, bo to jedyny sklep w ktorym znalazlam wiekszy rozmiar

przymierz najpierw 65H, to pogadamy. i poczytaj lobby biusciastych na forum gazety wyborczej, tam jest wszystko wyjasnione.

Gość zabaaaa
przymierzalam 70f i byl za luzny pod biustem a miseczka za mala

Gość Allegrowiczkaaa001
Tam miało być 65D, ale nie 56 ;) Z dużymi biustami za dużo roboty.. najlepiej miec małe i mieścić się w 75b.. czyli takie gdzie wszędzie kupisz.. ehh.. ale 65b też bym przezyła.. idealne.

Gość zabaaaa
dla mnie idealne bylyby 70c

"przymierzalam 70f i byl za luzny pod biustem a miseczka za mala" to znaczy ze potrzebujesz WIEKSZA MISECZKE czyli powyzej "f", wiec "g" lub"h" powinno byc lepsze.

Gość zabaaaa
to wiem ze potrzebuje ale gdzie takie dostac