Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczkaaa001

watro za tyle kupować na allegro???

Polecane posty

Gość Allegrowiczkaaa001
No ja własnie ten rozmiar który potrzebuje wreszcie znalazłam na allegro.. a tak to jak pisałam ciągle mam niedopasowany.. wiem, że jeszcze na lobby dziewczyny oddają staniki za darmo. Jak był mój rozmiar to niestety już komuś oddany ;) Napisze cos szczerze.. bardzo wstydze się swojego biustu bo do mnie nie pasuje.. jestem szczupłą, chudą dziewczyną.. nie za wysoką.. i ten biust u mnie wygląda jak gigant.. :(

gigant? no co Ty! w prawidlowym staniku bedzie wygladal bardzo zgrabnie. ja mam pod biustem 71cm, w biuscie 91/92cm (rozmiar UK 30F) i wygladam swietnie, wcale nie sa za duze.

Gość Allegrowiczkaaa001
To mamy podobnie ;) Mam 163 i 47 kg :D Może nazywam to gigantami bo od kiedy pamietam bardziej podobały mi się małe cycuszki :P i sama takie chciałam mieć. A jak wszyscy do mnie ciągle gadają jakie to mam wielkie cycki to zaczyna to być moim kompleksem.. zanim uzbieram na operacje to może wkońcu zmienie zdanie.. no zobacze jeszcze :)

no widziesz, dopiero co jakas laska jeczala, ze ma male cycki: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3993617 wiec i tak zle, i tak niedobrze :-D dobry stanik czyni cuda, podnosi wszystko do gory, ksztaltuje, wiec wygladaja zgrabniej. A ludzie gadaja, bo: -laski zazdroszcza, ze nie dosc ze jestes szczupla, to jeszcze masz fajne cycki - a faceci gadaja, bo im sie podobaja :-D