Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lullllllllllu

czy jestem normalna?

Polecane posty

Gość lullllllllllu

Muszę zacząć od tego, że moja rodzina nie jest, rodzice są ze sobą ponad 20 lat a sie nienawidzą, mój ojciec w ogóle ze mna nie rozmawia, głownie pracuje lub oglląda tv ... matka chyba jest z nim bo jest, dla mnie to dramat, ja studiuje , przyjeżdzam do domu i taka stypa, zero życia, każdy siedzi w swoim pokoju i dzis cały dzień ryczę, to mój brat stwierdził, ze jestem nienormalna i może powinnam się do psychologa wybrać , bo powiedziałam mamie co myślę o tym (że powinni już dawno wziąć rozwód) on mnie pojechał, że jestem za głupia i w ogóle, tylko co to za życie? Ja mam dośc tych kłótni jestem dorosła .. wiem, że boli mnie to że mama nie jest szczęśliwa z nim, a on jest a jakby go nie było, kocham ich oboje ale ciężko mi ...

Gość cytrynka kwaśna
mam to samo.moja też nie wiem po co się z nim męczy.ja wiem,że ślub łaczy na całe życie ale po co się tak męczyć i w dodatku my musimy słuchać wrzasków ojca.ja mam już dość.

Gość lullllllllllu
tak a zdrugiej strony zawsze wierzyłam, ze jednak cos tam czuja do siebie, tylko, że oni nie potrafia porozmawiac ze soba, sa rozne rzeczy z przeszlosci ktore wyrzucaja sobie, ojciec jest raczej milczacy, zalatwia sprawy kasą, a nie rozmowa, daje kasei problem z glowy i mysli , ze to wystarczy to mnie zajebiscie boli, ale pozno do mnie dochodzi ...

Gość lullllllllllu
no i ogolnie dopadl mnie taki smutek, ze caly dzien rycze ..

Mam podobną sytuację w domu... Rodzice są tak jakby \"uczuleni\" na siebie... Nie mogą znieść swojej obecności, jednak trwają w tym związku z niewiadomo jakiej przyczyny...