Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka321

jak postąpić?

Polecane posty

Gość anulka321

witam Mam takie pytanko : Czy wypada coś kupić lub w jakis inny drobny sposób zasygnalizowac walentynkowe świeto swojemu najlepszemu przyjacielowi? Nie chodzi mi o jakies romantyczne kolacje czy spędzony z nim dzień bo to jasne że bede robiła ze swoim facetem a z nim sie nawet jutro nie zobaczę I tak myśle czy wysłać mu esa czy zadzwonic czy może kupić jakiś drobiazg i dac w poniedziałek czy lepiej wogóle nic?

Gość koza w temacie
daj co ci szkodzi?żyje się tylko raz

Gość jovitke
a twój chłopak nie poczue sie urazony taka walentynka dana koledze?

Gość anulka321
Chłopak nie musi o tym wiedzieć przeciez nie bedę mu sie tłumaczyła z lizaka...bo to swoja droga fajny pomysł dzięki A moze znacie jakiegoś przyjacielskiego smska takiego co bym mu mogła jutro wysłać tylko takiego zeby nie pomyślał ze sie w nim zakochałam bo tego bym nie chciała a takich esków jest w necie pełno...

Gość jovitke
no ciekawe co by było jakbys sie dowiedziała ze on swojej najlepszej koleżance podarował jakieś słodkości na walentynki...

przeciez napisala, ze z przyjacielem sie jutro nawet nie zobaczy wiec nawet jej chlopak uzna to za przyjacielki gest

Gość jovitke
jak nie dowie sie od niej a przypadkiem od kogoś innego to gwarantuje ci ze nie uzna

Gość anulka321
oj to przecież tylko taki zwyczaj jest tak mi sie przynajmniej wydaje...w pracy np sekretarka dostała dziś czekoladki od starszego pana z szatni tak tylko w geście sympatii I ja chce też coś dla niego tak po przyjacielsku tylko pomysłu szukam...

ale on sie dowie tylko wartosc drobiazgu bedzie miala dla chlopaka mniejsza wartosc rowniez wtedy, gdy bedzie wiedzial, ze przyjaciel dostal to dzien poznije

Gość anulka321
My razem pracujemy i gdyby to był dzień pracy to co innego a jak sobota to normalne ze chce ją spędzić z chłopakiem zwłaszcza ze walentynki są

Gość anulka321
Wy uwazacie ze powinnam poinformować swojego ze kupiłam przyjacielowi lizaka?

Gość pinegzka
sądzę, że po takim prezencie danym przyjacielowi, jakikolwiek on nie będzie, uzna, że się w nim podkochujesz

Gość anulka321
no właśnie o takie opinie mi chodzi Jak to wygląda z boku? bo nie chciałabym zeby tak pomyślał bo po co stwarzać dwuznaczne sytuacje ale też chciałabym spraawic mu jakąś przyjemność bo to nie taki zwykły kolega tylko ktoś mi bliski tylko właśnie nie wiem czy to dobry pomysł no i nie mam pojęcia jak on sie zachowa.....

Gość pinegzka
to musisz mu to wprost powiedzieć, coś w stylu "mam dla ciebie taki mały przyjacielski prezent" bo inaczej może to zrozumieć dwuznacznie :)

Gość anulka321
oki tak powiem Ale to dobry pomysł z tym lizaczkiem z serduszkiem?

Gość Kiciuś Puszysty
a faceci lubią lizaki?

Gość anulka321
mi sie wydaje że to raczej chodzi o symbol i gest...a czy lubią? chyba tak:-)

Gość anulka321
up