Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamanaaaaaa

nie mam nawet na chleb.

Polecane posty

jestem zalamana, musze przezyc przez 7dni przez 30 zl, a lodowka pusta nawet mi nie starczy na bilet miesieczny do pracy jestem zalamana:((((((((((((

ciekawe, a na internet i elektrycznosc masz? :-O to szukaj szybko sponsora, poki jeszcze Ci pradu nie odlaczyli :-D

Gość NIE TY jedna***
Niestety :o

Gość ojejkuuuuuuuu
kup sobie kurzych łapek, ze 2 zl kg, makaron i rosołu nagotuj

Gość gdggs
30 zeta? dasz rade na gape na razie jezdzisz a jesli amsz nie daleko piechota. to wiesniacko zabrzmi ale w weekendy jak nie mialam kasy by isc do kina czy cos szlam po galerii handlowej dla zabawy ogladnac wystawy:) a potem do reala na promocje nawpierdalac sie za frajer a:D

Gość NIE TY jedna***
no - już cuś zjesz.;) Nie martw się ! Trzeba sobie radzić;)

ziemniaki w domu napewno masz-rób bliny, albo talarki, kluski ślaśkie.. dasz rade :)

to nie jest tak ze u mnie bida w domu az piszczy,. po prostu jestem mloda i nie potrafie dobrze gospodarowac kasy a mieszkam sama na swoim i nie ma ktyo mi pomoc, wydalam wszystko a jeszcze tydzien zopstal,, jestli chodzi o prace to jest ona w innym miescie,autobusem 20 min, to w sumie bus nie da rady na gape, straszne:O

Gość ojejkuuuuuuuu
dasz radę !

Gość tylko spokojnie proszę
wcześniej było strasznie, bo rządziły kaczki tusk dopiero rozpoczyna swoje cuda i będzie lepiej

nikt mi pradu nie odlaczy, place rachunki i mam na dobre kosmetyki i cichy, po prostu jestem rozrzutna i nie gospodarna i teraz widze tego efekt, pewnie to mnie zmieni, naprawde bieda do mnie zapukala, i to tak porzadnie:(

Gość ojejkuuuuuuuu
musisz sobie dzielic pieniądze n tydzień, ile mozesz wydac i tym się trzeba rządzić

jejku,ja musze dac rade, bo jak nie to co? masakra jakasa.

Gość margi78
pożycz od sąsiada

Gość ojejkuuuuuuuu
nie mozesz pozyczyc od jakiegoś znajomego paru złotych ?>

dobra ja napisze jasniej. jestem w anglii i do konca tyg mi zostalo 30 funtow- wychodzi takjakby w polsce 30 zl. jestem tu sama, mam kolezanki ale u nich to samo, zawsze cos.. nie ma mi kto pozyczyc, naprawde, a ja sie tylko zamartwiam co zrobie i obgryzam paznokcie. jestem nieodpowiedzialna :(

a autobusem tu nie da rady pojechac na gape bo jest tylko jedno miejsce przy wejscu kierowcy i trzeba albo pokazac bilet jak sie wchodzi albo kupic :(

Gość po chooj
to po co tam pojechalas? :o pewnie nic do Polski nie przywieziesz bo rozwalisz wszystko na ciuchy i kosmetyki:o myslalasz, ze tam bedzie lepiej?

po co tu przyjechalam ? dobre pytanie!w domu mialam dobrze, moj tato proawdzi firme i zyje na wysokim pozomie, ja sie chaialm uwolnic od wszystkiego, mialam problemy,bylam zakochana nieszczelsiwie i po prostu postanowilam wyjechac na rok, w pazdzieniku mam zaczac studia ,tak sie umowilam z rodzicami a najchetniej bym juz wrocila,ale nie chce tez sie przynac do porazki. :( p.s. tam wyzej to podszyw,ale chyba kazdy o tym wie.

Gość debet
zrób debet na koncie nie ty pierwsza nie ostatnia

Gość debet
w jakim banku masz konto? w niekórych jak szybako oddasz to nie podliczaja kary za pierwszym razem np Lloyds, wiec spłacisz z tygodniówki. A tu dobre ciuchy i markowe kosmetyki to zadne osiagniecie;/

ale ja tego nie uwazam za moje osiagniecie, po prostu chcialm przyblizyc bardziej problem,ze nie jest u mnie jakass bieda, po prostu raz lepiej,raz gorzej. nan konto w lloydsie i raz juz zrobilam overdrafta na dokladnie 3pi pobrali mi za silver account i musialam w sumie zaplacic chyba 25 f jezeli dobrze pamietam a to za to ze jeden dzien stan konta tak wygladal, a to za to a to za tamto, ale coz,tak trezeba bedzie zrobic,bo coz innego :(

Gość debet
Lloyds za pierwsza niską sumę nie pobiera kary, a jesli debet sie powtarza to pobieraja jednorazowo miesiecznie 30f. Po co Ci konto silver jak nie wyrabiasz od piątku do piątku? nie szkoda Ci 7 f za prowadzenie konta? no bo jakie masz benefity z tego? ubezpieczenie komórki?????

Gość jestem zalamanaaaaaaa
mowie ci powaznie, doslownie 3pi i mi pobrali,byl to moj pierwszy overdraft, a co do silver , zalozylam je po to bo zakladalam z gory ze bede oszczedzac,troche sie pomylilam :/

Gość jestem zalamanaaaaaaa
ale ja pracuje!

Gość debet
ona pracuje tylko nie wyrabia pewnie zarabia 200f /tydzien poszalała a teraz zeby w sciane