Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notoładnieeee

Są Walentynki. A mój chłopak umówił się z kimplami na narty.

Polecane posty

Gość sajkcgvc
makietarakieta faceci ani nie chuje,ani nie najgorsze skurwiele,ani nie swinie.Faceci sa tacy sami jak my,ludzmi ktorzy maja swoje wady i zalety.Czy Ty jestes taka super kobeita:-)cała z zalet złozona :-)

Gość brak slow
sajkcgvc dobre:)

się przejmować takimi gównami :P da się kartkę i wystarczy ;D ot, pierduł. mój natomiast będzie naprawiał samochód do 20 :P i co ;> tragedii nie zrobię ;) płakać w domu w kącie też nie będę :P

Gość sajkcgvc
brak słow:-) sama jestem baba i wkurza mnie takie ciagłe zrzedzenie na facetow na kazdym topiku.Faceci tacy owwacy.a my baby to co,same ideały :-)Jakos faceci na kobiety tak nei narzekaja jak kobiety na facetow.

Gość kurde_bele
ale ten świat jest posrany, nastepna lalka ma problem egzystencjalny! leczyc sie trzeba

sajkcgvc, może po prostu nie chce im się pisać lub zabrakło słów ;D

Gość koeljna rozhisteryzowana
smarkula, której mózg zastapiło dziś rózowe, tandetne serduszko i pluszowy misiaczek.😴

Gość kurde_bele
koeljna rozhisteryzowana swieta racja :D

Gość 1111111111111
No jasne.Nie oczekujmy nic od mezczyzn.Po co.Jak jestesmy takie samodzielne, takie co to same maja gory przeniesc.To ja sie pytam po co mezczyzni.Do seksu, po co -sa wibratory.Jestescie durne baby.Chlop ma sie starac, byc pomocny i uzyteczny w zyciu.Jest do kochania i przytulania.I taki to ma miec sens.A madra kobieta obdazy go tez miloscia i wiernoscia.Przez takie podejscie by nic nie wymagac to doprowadzicie, ze nie chce im sie starac bo nastepnych piec durnowatych pind czeka.Wszystkiego dobrego i szanujmy i zabiegajmy o siebie.A Swieto Walentynek jest slodkie i to okazja by stworzyc sobie wyjatkowo romantyczny nastroj.

Gość do 1111111111
nie jest słodkie....jest przesłodzone do bólu. i nie wiem skąd u ciebie tyle frustracji?:o

Gość zobaczymy jak długo pozyjesz
samym kochaniem i przytulaniem 111111111. :classic_cool:

Gość 1111111111111
Juz dwie Wasze odpowiedzi swiadcza o braku jakichkolwiek wymagan.A pozyc moge dlugo bo jestem po 50-tce.I mam fantastycznego meza, ktory wlasnie taki jest jak napisalam i jestem przeszczesliwa, za jestem z takim partnerem.A sflustrowana nie jestem, tylko zrospaczona, ze kobiety nie maja wymagan zadnych( n ie wszystkie ale zdecydowana wiekszosc).

Gość pisze się sfrustrowana

Gość no tak ktoś nie zgodzi sie
do końca z twoją wypowiedzią to już nie ma zadnych wymagań. gratuluje świetnej logiki. :o

Gość kkkjkkkk
111111 stara a głupia :-)

Gość nie czepiajcie się
dobrze napisała, nie warto rezygnowac z wymagań tym bardziej, że panowie jak najbardziej wymagania zawsze mają... nie imputuj rzeczy, których nie napisała... a że jest szczęśliwa? ...fajnie, że chociaż ktoś

Gość kkkjkkkk
jakby ta 111 była taka szczesliwa to nie siedziałaby przed kompem w takei cudowne jak dla niej swieto :-)

Gość skandalistka905
to jeszcze nic!moj ze mna zerwal wczoraj...bylismy ze soba 4 lata

Gość 1111111111111
I tu sie myslisz.Moj maz jest w pracy i umilam sobie czas czekajac na niego poprzez surfowanie w necie .Zle myslenie.Pozdrawiam jeszcze raz myslacych rozsadnie.

Gość notoładnieeee
nie pojechałam z nim na narty, bo nie lubię jeździć na nartach, jakoś nie rajcuje mnie to tak jak jego. Dlatego nie jeżdżę... A poza tym to taki chłopaki wypad jest, co niech ma od czasu do czasu, przecież mu nie zabronię, tym bardziej że nie widzę w tym nic złego. nie jest mi smutno, że mnie ze sobą nie wziął...

Gość notoładnieeee
ale miło by było, gdy np. rano wstał i powiedział: kochanie, dzisiaj walentynki. nie jadę na narty. mam zamiar cały ten dzień spędzić z tobą w łóżku :D