Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płatek róży 23

Schudłam 17 kg z dietetykiem nad dietetykami .

Polecane posty

Gość Płatek róży 23

Mam piękne włosy i zdrowszą cerę.Pani dietetyk ułożyła mi dietę na całe życie. W sumie to trafiłam do niej jak już zwątpiłam w siebie i w schudnięcie i w dietetyków naciągaczy którzy zalecają nieskuteczne diety a sami dalece wyglądem odbiegają od ich skuteczności. Panią Patrycję poleciła mi koleżanka która leczyła u niej maluszka mającego kamicę nerkową za pomocą diety. Przemiła,elegancka i szczuplutka Pani o fantastycznej sylwetce z talią osy powitała mnie życzliwie w swoim nowo otwierającym się kameralnym Spa. Uświadomiła w nietrwałości i braku skuteczności działania suplementów dostępnych na polskim rynku stosowanych nawet na dłuższą metę.Swoją wspaniałą sylwetkę zawdzięcza zdrowym nawykom żywieniowym które opracowała na swoją wyłączność . Jej celem jest redukowanie wagi jak również przywracanie zdrowia organizmu. Pani o wysokiej inteligencji i kulturze osobistej jest wizytówką swojego Spa. A mi właśnie zależało na współpracy z taką właśnie osobą i przede wszystkim skuteczności .Wykupiłam u niej pakiet nauki gotowania zdrowych i pysznych posiłków oraz indywidualną trenerkę pilatesu. Pierwszy raz w życiu czuję się w swoim ciele tak jak własnie chciałabym się czuć czyli dobrze. Z reguły dręczyły mnie kompleksy i bezczynność wobec swojej wagi. Nie jest to żadna reklama a chęć pomocy osobom otyłym które chcą utrzymać szczupłą sylwetkę nie na chwilę a na całe życie. Pozdrawiam i przyznam się że byłam stałą uczestniczką tego forum :) Teraz przyglądam się i wspieram Was w waszych zmaganiach bo ja już odnalazłam swój sposób na zrzucenie kilogramów: Panią Patrycję.

Gość -=AnGeL=-
Hey :* Gratuluje sukcesu, mozesz napisac jak tego dokonalas, w jakim czasie i z jaka dieta ? Co i kiedy jadlas

Gość Dzej Low
A mi to i tak reklama pachnie...

Gość mała grubaska67
Hejka! a ile kosztuje taka dieta i nauka gotowania????? i o jakie misto chodzi :)

Gość Płatek róży 23
W czasie 2 miesięcy i 11 dni :))))) To jest bardzo indywidualny sposób odżywiania i zmiana dotychczasowych złych nawyków żywieniowych. Nie ma sensu mówić co jadłam i w jakim czasie bo to jest sprawa bardzo indywidualna. Przed dietą a raczej nowym sposobem odżywiania wysłała mnie na szczegółowe badania i wypytała o każdy szczegół. Wspaniałą rzeczą jest ta nauka gotowania u niej .Pierwszy raz w życiu miałam okazję spróbować tak pysznych potraw. Mój brzuch zmalał o kilka rozmiarów i mam teraz trochę mniej sprężystą skórę i zastanawiam się nad Focus RF + u niej w Spa. Ostatnio byłam na dniu pokazowym jak podnosili pośladki na tym urządzeniu u niej w Spa i się rozochociłam.Przyznam jednak że póki co na Focus RF + mnie nie stać. Spa mieści się na śląsku w budynku komercyjnym o ściśle biznesowej strukturze. Pierwsza wizyta z kolejną z rozpisaniem diety i konsultacjami to koszt 700 zł.

Gość mała grubaska67
No to prawie jestem ze śląska ale koszt jak na mnie wyskoki , niestety nie stać mnie :( W 2 miesiące i 11 dni-17 kg oj coś nie chce mi się w to wierzyć, bardzo szybki spadek wagi!

Gość mała grubaska67
może jeszcze napisz na jakie badanie cie skierowała( bo to ciekawe) i też jaki koszt tych badań?

Gość 3bitka
Super reklama, jestes zalosna:O

Gość polecam sprawdzony sposób
dziewczyny ja jestem pod opieką dietetyka od końca listopada - 7 kg mniej kilkanaście kg w tak krótkim czasie to strasznie dużo, ale to też zalezy od tego jaką ma się nadwagę ja ważyłam 75,5 przy 165 cm wzrostu, teraz ważę 68,5 nie mam zamiaru wracać do poprzednich nawyków żywieniowych, czuję się rewelacyjnie, lekko, zdrowo, mam łądniejsą cerę i mniej mi włosy wypadają polecam chudnięcie pod okiem dietetyka!!!!!

Gość polecam sprawdzony sposób
ja jestem z poznania chodzę do lekarza co dwa tygodnie, każda wizyta 60 zł

Gość MissTuszy
ja równiez polecam.... zmiana nawykow w odzywaniu to pierwszy plus... ja dzieki dietetykowi schudlam 7 kg... moze to nie az tak duzo jak poprzedniczka ale wiecej nie musze.... myslalam ze musze schudnac z 14 przynajmniej.. ale po tych 7 wygladam łądnie.....

Gość mała grubaska67
Dpo-------->Płatek róży 23 zaglądasz tu jeszcze? Napisz na temat tych badań coś więcej :)

Gość gość
no ja mam podobne doswiadczenie. nikt mi nikogo nie polecal ale sama znalazlam z forów internetowych itp ze w gdyni na morskiej jest psychodietetyk. Firma nazywa sie cel i generalnie jestm zadowolona z wspolpracy. Po pierwsze nic nie narzucaja tylko dostosowuja sie do klienta. Robia tam tez badanie krwi i analize takim sprzetem jakims nowoczesnym z ktorego wychodzi brak witamin czy inne problemy (u mnie zgadzalo sie z tym co powiedzial lekarz) diete tez dostalam ale tylko na 2 tygodnie bo wiecej dostalam wiedzy na temat zywienia i dzisiaj ucze sie sama komponowac jadlospis :) i o to chodzilo bo zmienili moj brak wiedzy w jej spora ilosc i moja niechec do zdrowego w cos w rodzoaju hobby :)

Gość gość
Teraz zaczynam drugi tydzien diety i juz mam 2 kg mniej. Diete mam ułożona tak zebym nie byla glodna i zebym jadla to co lubie. Slodyczy oczywiscie nie moge jesc ale w niedziele na podwieczorek moge zjesc kawalek ciasta. Jak narazie jestm zadowolona.

Gość gość
A ja zaś odchudzam się z www.igortreneronline.pl i też serdecznie polecam :) Piękna sylwetka, brak efektu jo-jo i wyższa samoocena gwarantowane :)

Gość gość
Próbowałam juz wiele diet i faktycznie chudlam ale po jakims czasie nudzily mi sie juz te dietetyczne potrawy i waga wracała. Teraz jem wszystko to co lubie :) a waga leci w dół :) nawet nie wiedzialam ze koktajl ze szpinaku i banana jest taki smaczny i bardzo sycacy. :) a jak wasze diety? O ile kilo macie mniej i po jakim czasie?

Gość gość
Po co od razu takie mądrości... nie wpier...alam i chudne. Pomyśl czasami zanim napiszesz post. Jak wczesniej wpierd...łaś a teraz nie wpierd...sz to normalne ze schudniesz. Ja nigdy duzo nie jadłam tylko zmienilam prace z fizycznej na siedzącą i juz muszę sie inaczej odżywiać zeby kilogramów nie przybywało.

Gość gość
No sorry płacić za konsultacje i rozpisaniem diety 700? Trzeba mieć nierówno pod sufitem. Ma rację, po prostu trzeba ćwiczyć i nie wp*****lac

Gość gość
Jak cie stac na dietetyka za 700 zl to prosze! Ja zaplacilam 220 zl. Kupisz mniej fajek lub slodyczy i już masz na dietetyka. Trzeba o siebie dbac a nie oszczędzać na tym na czym raczej nie wolno oszczędzać! Schudne na diecie ktora sama ustale 10 kg a pozniej przytyje 20kg. Super. Hahaha

Gość gość
Zgadzam sie. O siebie trzeba dbac! Nie mozna oszczedzac.

Gość gość
Moj sukces :) 5 kg w dwa tygodnie :)