Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość britneja

dobre leki na depresję bez recepty

Polecane posty

Gość britneja

istnieją takie wgl?

Gość delmonico
ruch, słońce, dobre jedzenie (byle nei za dużo :), muzyka, książki i inne zajęcia jeśli pytasz o środki farmakologiczne - to te mocniejsze są na receptę, bez recepty jest np. deprim ale to ziołowe, więc po pierwsze nie działa tak mocno, po drugie trzeba go brać dosyć długo i systematycznie po trzecie raczej profilaktycznie lub przy początkowych objawach, ewentualne po odstawieniu mocniejszych środków - w stanach bardziej zaawansowanych w zasadzie nie pomoże

Gość purtała
deprim

Gość manikaa
popieram delmonico :) a jeszcze mi się tak przypomniało, że kiedys czytałam, że niby po trzech dobach bez snu na jakiś czas mija stan depresyjny bo cos tam się nie wydziela w mózgu, ale ja bym nie traktowała tego poważnie, ot taka ciekawostka ;)

Gość etanol

Gość gandziaa

Gość etanol
deprim to tylko dziurawiec i nic więcej. ściema dla naiwnych. wystarczy nie łykać reklam jak papki tylko uważnie analizować ich treść. Producenci deprimu nigdzie nie piszą że leczy depresję, i że w ogole jest jakimś lekiem. nawet na ich stronie pisze jak byk że POMAGA w leczeniu depresji. czyli do lekarza, po porządne leki, na teriapię, a jak macie za dużo kasy i potrzebujecie się pozbyć to sobie mozecie dziurawiec w tabletkach kupić. to mniej więcej tak pomoże jak herbatki odchudzające